Elintarvikehygieniatesti

Koulutuksen nimi: Elintarvikehygieniatesti
Koulutustyyppi:Kortti- ja passikoulutukset,
Aikuiset: lyhytkoulutukset
Ala / Toimiala:Matk., ravitsemis- ja talousala,
Hotelli, ravintola ja catering
Paikkakunta:Pieksämäki
Ajankohta: 23.11.2017

Kansallinen elintarvikelaki edellyttää, että helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita työkseen käsittelevien henkilöiden on osoitettava hygieniaosaamisensa elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mallin mukaisella hygieniaosaamistodistuksella, eli nk. hygieniapassilla. Todistus on voimassa toistaiseksi.

Hygieniapassilla varmistetaan, että elintarvikealalla työskentelevillä henkilöillä on riittävät perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikkeiden hygieenisestä käsittelystä ja säilytyksestä, mikrobiologian perusteista, henkilökohtaisesta hygieniasta ja lainsäädännöstä.

Koulutuspaikka:Etelä-Savon ammattiopisto
Kuusitie 41, Pieksämäki
Koulutuksen sisältö:• Hygieniaosaamistesti
Toteutus:Torstaina 23.11.2017 klo 15-16
Hakeutuminen:Viimeistään viikkoa ennen.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta hakeutua koulutukseen sähköisesti, ota yhteyttä opintosihteeriin puh. 050 524 8682.
Koulutusmaksu:55 € (sis. alv 24 %).
Muuta:Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.
Lisätietoja:Mari Miettinen-Räsänen
puh. 050 524 8682
mari.miettinen-rasanen@esedu.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Esedun Wilma-järjestelmän kautta. Valitse, ilmoittaudutko yksityishenkilönä, jolloin koulutusmaksun maksaa ilmoittautuja itse, vai yrityksen/organisaation osallistujana, jolloin koulutusmaksun maksaa yritys/organisaatio.

Koulutusmaksun  maksaa ilmoittautuja itseKoulutusmaksun maksaa yritys tai organisaatio