Työelämäsertifikaatti maahanmuuttajille

Koulutuksen nimi: Työelämäsertifikaatti maahanmuuttajille
Koulutustyyppi:Kortti- ja passikoulutukset,
Aikuiset: lyhytkoulutukset
Ala / Toimiala:Maahanmuuttajat
Paikkakunta:Pieksämäki
Ajankohta: Keskiviikkona 27.9.2017

Koulutuspaikka:Etelä-Savon ammattiopisto
Kuusitie 41, Pieksämäki
Koulutuksen tavoite:Työelämäsertifikaatin tavoitteena on lisätä maahanmuuttajien ja ulkomaisten työntekijöiden tietoa suomalaisesta työelämästä ja näin helpottaa työllistymistä, vähentää ristiriitatilanteita työpaikoilla sekä edistää tasa-arvoa suhteessa suomalaisiin työntekijöihin.

Työelämäsertifikaatin suorittaminen on myös työnantajille osoitus siitä, että työnhakija on perehtynyt työelämän lainsäädännön avainasioihin.
Työnantajalle Työelämäsertifikaatti on myös hyvä tapa tehostaa perehdytystään.
Koulutuksen sisältö:Työelämäsertifikaatti on osaamissertifikaatti, joka sisältää keskeisiä asioita suomalaisesta työlainsäädännöstä, työelämän käytännöistä ja työkulttuurista.
Toteutus:Testiin valmentava koulutus ke 27.9.2017 klo 8-14, testi klo 14-15
Hakeutuminen:Viimeistään viikkoa ennen.
Koulutusmaksu:Koulutus ja testi 80 € (sis. alv 24 %). Koulutusmaksu sisältää kahdet kahvit ja lounaan. Mahdollisuus osallistua myös pelkkään testiin hintaan 40 € (sis. alv 24 %).
Muuta:Testiin valmentava koulutus on suomeksi, mutta opiskelumateriaali on saatavissa seuraavilla kielillä: suomi, viro, venäjä, englanti, arabia, persia, espanja, albania, somali, kiina, ranska, ruotsi, serbokroatia, turkki ja kurdi.

Testin voi suorittaa suomen, englannin, venäjän tai viron kielellä.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.
Lisätietoja:Tiia Neuvonen
puh. 044 711 5929
tiia.neuvonen@esedu.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Esedun Wilma-järjestelmän kautta. Valitse, ilmoittaudutko yksityishenkilönä, jolloin koulutusmaksun maksaa ilmoittautuja itse, vai yrityksen/organisaation osallistujana, jolloin koulutusmaksun maksaa yritys/organisaatio.

Koulutusmaksun  maksaa ilmoittautuja itseKoulutusmaksun maksaa yritys tai organisaatio