Tulityökorttikoulutus

Koulutuksen nimi: Tulityökorttikoulutus
Koulutustyyppi:Kortti- ja passikoulutukset
Ala / Toimiala:Tekniikan ja liikenteen ala,
Rakennus,
Muu koulutus
Paikkakunta:Mikkeli
Ajankohta: 5.1.2018

Tulityökortti antaa pätevyyden vaarojen tunnistamiseen perinteisissä tulitöissä sekä katto- ja vedeneristystöiden tulitöissä. Ennen vuotta 2016 suoritettu koulutus on voimassa tulityökortissa mainitun ajan ja oikeuttaa tekemään vain kortin mukaisia töitä.

Koulutuspaikka:Etelä-Savon ammattiopisto
Raviradantie 8-10, Mikkeli
Kohderyhmä:Koulutus on tarkoitettu tilapäisillä tulityöpaikoilla tulitöitä tekeville, tulityölupia myöntäville ja tulityöturvallisuutta valvoville henkilöille.
Koulutuksen tavoite:Tavoitteena on, että tulitöitä tekevät, tulityölupia myöntävät sekä tulityöturvallisuutta valvovat ymmärtävät tulitöihin liittyvät vaarat sekä osaavat toteuttaa turvatoimet ennen työn aloittamista, tulityön aikana ja sen jälkeen.
Koulutuksen sisältö:Koulutus sisältää teoriaopetusta, harjoitukset tulityöpaikan suojauksesta ja alkusammutuksesta sekä kirjallisen kokeen.

Koulutuksessa perehdytään
• tulityöympäristön vaaroihin ja niiden ennaltaehkäisemiseen
• tulitöiden turvatoimiin
• toimintaan onnettomuustilanteissa
Toteutus:Perjantaina 5.1.2018 klo 8-16
Hakeutuminen:Viimeistään viikkoa ennen.
Koulutusmaksu:Koulutusmaksu on 130 € (sis. alv 24 %). Koulutusmaksuun sisältyy koulutus, alkusammutusharjoitus, lounas, kahvit, koe sekä tulityökortti.
Muuta:Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi ennen tutkintotilaisuuteen osallistumista.
Lisätietoja:Mika Lepistö
puh. 044 711 5915
mika.lepisto@esedu.fi

Ilmoittautuminen koulutukseen

Koulutukseen ilmoittaudutaan Esedun Wilma-järjestelmän kautta. Valitse, ilmoittaudutko yksityishenkilönä, jolloin koulutusmaksun maksaa ilmoittautuja itse, vai yrityksen/organisaation osallistujana, jolloin koulutusmaksun maksaa yritys/organisaatio.

Koulutusmaksun  maksaa ilmoittautuja itseKoulutusmaksun maksaa yritys tai organisaatio