Oppisopimus on hyvä diili

Valtakunnallista opso-viikkoa vietettiin 9.-13.10.2017

Oppisopimusviikolla Esedun POPUP-tapahtumissa arpajaisiin osallistuneiden kesken arvottiin voittajat. Lahjakortin Stadiumille voitti Santeri, lohdutuspalkinnot meni Karille, Joonakselle ja Ollille. Onnea voittajille, otamme teihin yhteyttä ja hoidamme palkinnot perille. Kiitos kaikille oppisopimusviikolla eritavoin mukana olleille !

*******************************

Oppisopimuskoulutus kasvattaa uusia ammattilaisia työelämään. Se on joustava, käytännönläheinen ja yksilöllinen tapa osaamisen kehittämiseen. Yli 350 tutkinnon joukosta löytyy mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin.

Etelä-Savon ammattiopiston Oppisopimuspalvelut auttaa oppisopimuksen suunnittelussa ja käynnistämisessä. Vuosittain opiskelijoita on n. 800.

Oppisopimuspalveluilla on kaksi toimipistettä: Mikkelissä ja Pieksämäellä.

Toimialueemme kunnat ovat Hankasalmi, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rautalampi, Sulkava ja Suonenjoki.

Oppisopimuksella tarkoitetaan työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä järjestettäviä opintoja eli työssäoppimista, jota täydennetään tietopuolisilla opinnoilla.

Oppisopimus on tehokas tapa

  • kehittää henkilöstön osaamista ja ammattitaitoa
  • kouluttaa henkilöstöä uusiin tai muuttuviin tehtäviin
  • rekrytoida uutta henkilökuntaa
  • kouluttautua yrittäjänä

Oppisopimuksella voi suorittaa ammatillisen perustutkinnon, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon, osan jostain tutkinnosta tai saada erityistarpeisiin suunniteltua koulutusta.

Oppisopimuksella tutkintoon valmistavat koulutukset ovat kestoltaan 1-3 vuoden pituisia riippuen tutkinnosta, aikaisemmasta koulutuksesta ja työkokemuksesta. Ei-tutkintotavoitteisessa ammatillisessa lisäkoulutuksessa koulutusaika vaihtelee 4-12 kuukauden välillä.

Työnantajalle maksetaan koulutuskorvausta ja opiskelija saa työehtosopimuksen mukaista palkkaa työssäoppimisen ajalta sekä opintososiaalisia etuja tietopuolisen opetuksen ajalta. Työttömien oppisopimuskoulutuksesta työhallinto voi maksaa työnantajalle lisäksi palkkatukea.

Opiskelija hankkii oppisopimustyöpaikan itse ottamalla yhteyttä työnantajiin.

Opiskelijalle ja työnantajalle: syötä tietosi uutta oppisopimusta varten

Tästä SopimusPro-kirjautumissivulle

Löydät meidät myös Facebookista

Ajankohtaista:

Käytännön työoikeutta esimiehille ja asiantuntijoille, tutustu ja ilmottaudu mukaan XX.XX.XX mennessä!

RYHMÄ TÄYSI, ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT !

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, tutustu ja ilmoittaudu mukaan!
Mikkeli
Pieksämäki

Kiinteistöpalvelujen erikoisammattitutkinto, oppisopimusryhmä aloittaa lokakuun lopulla. Ota yhteyttä Ville Mynttiseen tai Asko Tolvaseen

Kaikki tutkinnot joita voit opiskella Esedussa.
Tarvittaessa ostamme tietopuolisen opetuksen muista oppilaitoksista

Kaikki tutkinnot OPH:n sivuilta: www.oph.fi/nayttotutkinnot

Uudenlaista koulutusta nuorille aikuisille!
Lue lisää Nuorten aikuisten osaamisohjelmasta.

OPSO-startti alle 25-vuotiaille vailla toisen asteen tutkintoa oleville nuorille aikuisille