Koulutusfoorumi Savonlinna 14.12.

08.08.2017

Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan, kuinka kumppanuus yritysten ja oppilaitosten välillä on mahdollista saada toteutumaan kentällä ja yritysten arjessa!

to 14.12.2017 klo 9.00 - 16.00
Opetusravintola Paviljonki,
Rajalahdenkatu 4, Savonlinna

Koulutusfoorumissa käydään läpi koulutusuudistuksen vaikutuksia ja mahdollisuuksia yritysten näkökulmasta. Tilaisuuden kohderyhmänä ovat yritykset, koulutuksen järjestäjät, elinkeinoelämän järjestöt sekä viranomaistahot.

Koulutusfoorumi koostuu kahdesta osasta, aamupäivällä Elinkeinofoorumissa (klo 9.00-11.30) keskustellaan koulutusuudistuksen mahdollisuuksista yritysten näkökulmasta sekä käsitellään esimerkkejä hyvistä yhteistyöprojekteista. Pureudumme myös yrittäjyyteen: mitä kyselytutkimukset kertovat yrittäjistä ja omistajista, jotka ovat pk-yritysten takana? Mitä niiden kumppanien on hyödyllistä tietää pk-yrittäjien tavoitteista ja vaikuttimista? Entä mitä uudistuksia Suomeen tarvitaan, jotta yritysten omistajuudesta saataisiin uusi positiivinen voimavara kansantalouteen ja yhteiskuntaan?

Iltapäivällä (klo 12.30-16.00) tarkastellaan vielä tarkemmin koulutusuudistuksen tuomia muutoksia. Missä uudistuksessa onnistuminen näkyy? Miten koulutustarpeita ennakoidaan? Miten kerätään tulevaisuustietoa yrityksille? Uudistuksen vaikutukset työnvälityspalveluihin? Miten työvoimatarpeet saadaan selville ajoissa?
Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua lähemmin yritys ja oppilaitosyhteistyöhön oppilaitosten esittelypisteillä.

Voit osallistua joko aamu- tai iltapäivään tai molempiin. Seminaari on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan 7.12. mennessä: www.lyyti.in/Koulutusfoorumi2017

Lisätietoja: www.eskauppakamari.fi/tapahtumat

Katso ohjelma täältä

TERVETULOA!

Yhteistyössä mm. Etelä-Savon kauppakamari, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK, Savonlinnan ammatti- ja aikuisopisto, Etelä-Savon Yrittäjät, Etelä-Savon ELY-keskus, Etelä-Savon maakuntaliitto ja Etelä-Savon ammattiopisto.