Salosaaressa valmistaudutaan asuntomessuyöpyjiin

03.07.2017

Matkailualan opiskelijat ovat viimeistelleet Salosaaren opiskelija-asuntolan soluhuoneita asuntomessuja varten. Soluasuntoihin majoittuu asuntomessujen näytteilleasettajia heinä-elokuussa. Ensimmäiset yöpyjät tulevat jo heti heinäkuun alussa.


Matkailualan opiskelijat viimeistelemässä Salosaaren huoneiden sisustusta.

Salosaaressa on varattu näytteilleasettajien majoitukseen kahdeksan soluasuntoa, joissa kussakin on neljä kahden hengen huonetta. Yöpyjiä on messujen aikaan noin 60 henkeä. Asuntoihin tehtiin pintaremontti kevätlukukaudella ja niitä on stailattu viihtyisämmäksi. Kaikki tarjolla olleet majoituspaikat on myyty loppuun.

Näytteilleasettajien majoitus Salosaaressa tarjoaa yhdelle matkailualan opiskelijalle kesätyön. Työ pitää sisällään mm. huoneiden siivousta sekä päivittäin aamiaisen organisoinnin Salosaaren opiskelijaruokalaan. Myös kaksi opiskelijoiden ny-yritystä tarjoaa palvelujaan majoittujille: hierojaopiskelijat tarjoavat hierontaa ja kokkiopiskelijat ateriapalveluja tilauksesta.

Kesäkuussa matkailualan opiskelijat ovat viimeistelleet huoneita vieraita varten. Opiskelijat ovat laittaneet seinälle tauluja, pedanneet sänkyjä sekä esivalmistelleet aamupalatarjoilua.
Matkailualan opiskelijoiden ohjauksesta ja Salosaaren majoituspalveluiden organisoinnista vastaavat opettajat Niina Liukkonen ja Jaana Kovanen.

Tutustu myös:

Teksti: Laura Salonen
Kuvat: Marika Auvinen