Urskin aita maalattiin iloisesti talkoovoimin

20.06.2017

Arja Seppänen ja Jouni Riihelä
Esedun toimitusjohtaja Arja Seppäsellä ja Mikkelin kaupungin teknisellä johtajalla Jouni Riihelällä oli hymy herkässä maalaustalkoissa.

Juhannuksen alusviikolla esedulaiset pääsivät yhteistyökumppaneidensa kanssa ihan oikeisiin töihin! Esedu oli haastanut yhteistyöyrityksiään mukaan Urheilupuiston aidan maalaustalkoisiin.

”Haluamme, että asuntomessujen aikaan Mikkeli näyttää parhaat puolensa. Urheilupuiston aita on jo pitkään vaatinut huoltoa ja siksi päätimme nyt ryhtyä toimeen”, kertoo toimitusjohtaja Arja Seppänen.

Parin päivän aikana talkoisiin osallistui lähes 70 henkeä. Mukana oli muun muassa Esedun ja Mikkelin kaupungin johtoryhmät sekä toimijoita Etelä-Savon kauppakamarista, Mikkelin Kehitysyhtiö Miksei Oy:stä, Mikkelin romumetallista ja Marski Datasta.

Urheilupuiston aita kuultovärimaalattiin tummanharmaalla sävyllä ja aidan betoniset pylväät käsiteltiin maalarin valkealla. Maalaussuunnitelman oli tehnyt GVK Oy. Ennen käsittelyä Mikkelin kaupungin kesätyöntekijät harjasivat maalattavat pinnat puhtaiksi.

Rakennusalan opettajat Eero Ekala ja Jari Pöry sekä ammatinohjaaja Hannu Immonen opastivat ja ohjasivat talkoolaisia työhön. Yhteistyökumppaneilta toivottiin myös lahjoituksia opiskelijoiden stipendirahastoon.

Esedulaisten on tarkoitus saattaa työ loppuun kesäkuun aikana kunhan kelit kirkastuvat.

Teksti: Laura Salonen
Kuva: Marika Auvinen