Esedulainen esittäytyy: Kirsi Vilhunen

Esedulainen esittäytyy: Kirsi Vilhunen

Jatketaan esedulaisten esittelyä. Tämän vuoden Esedulainen esittelyt aloitetaan tietohallintotiimiläisen esittelyllä. Esittelyvuoroon it-tukihenkilömme Kirsi Vilhunen.

Kuka olet?

Kirsi Vilhunen Anttolasta ja työskentelen Esedulla It-tukihenkilönä.

Mitä työtehtäviisi Esedulla kuuluu? Missä toimipisteessä työskentelet?

Tehtäviini kuuluu käyttöjärjestelmien- ja ohjelmistojen asennusta, koneiden ylläpito ja -huolto, tarvittaessa henkilökunnan opastusta ja avustusta koneiden ja ohjelmistojen käytössä ja paljon muuta aina tarpeiden mukaan.

Työpisteeni sijaitsi aikaisemmin Raviradantie 8-10, mutta Juha Akkasen jäädessä ansaitulle eläkkeelle siirryin Otavankadulle. Työhuoneeni sijaitsee Hallintosiiven kakkoskerroksessa.

Miten päädyit töihin Esedulle?

Tulin aikoinaan suorittamaan tietokoneasentajan Ammattitutkintoa, jossa tutustuin myös Juha Akkaseen. Koulutuksen jälkeen työskentelin kaupan puolella vastaten kassajärjestelmistä. Sieltä hakeuduin takaisin Esedulle suorittamaan lisäkoulutusta, mutta sitten huomasinkin jo työskenteleväni  Esedussa (silloinen Aikuiskoulutus). Täällä työskentelyssä on parasta oma tiimi ja mahtava henkilöstö.

Kerro hieman lisää itsestäsi. Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Voisin kuvata itseäni jonkin asteiseksi työnarkomaaniksi eli aina on oltava jotain tekemistä. Vapaa-ajalla siis autan tietokoneasioissa sitä pyytäviä ja pyrin pitämään oman tietoteknisen osaamiseni ajantasalla, sekä sitten minulla on sellainen pikku harrastus kuin rakentaminen ja remontointi. Ja jotta aika ei kävisi pitkäksi käyn myös auttamassa muita pikku remonteissa.

Kerro hyvä vitsi. 🙂

Koneinsinööri, sähköinsinööri ja nörtti matkustivat autolla. Auto sammui tielle ja miehet sitä ihmettelemään. Koneinsinööri tuumi, että autosta on luultavasti laakeri hajonnut. Sähköinsinööri puolestaan epäili vian olevan virtapuolella. Aikansa ihmeteltyään insinöörit kysyivät nörtin mielipidettä.

Nörtti siihen: ”Noustaan ulos autosta, odotetaan hetki ja yritetään sitten käynnistää uudestaan.”

Mikä on suosikkivuodenaikasi?

Kaikki ne ajat jolloin on ”lämmintä” eikä sada. Pihahommia on mukavampi tehdä ilman sadetta.

Kuva: Tuomo Räsänen

Katso aiemmat Esedulainen esittäytyy -jutut:

Emma Timonen
Tapani Rouhiainen
Terttu Pulkkinen

marikaauvinen
Jaa sivu