Esedulainen esittäytyy: Tapani Rouhiainen

Esedulainen esittäytyy: Tapani Rouhiainen

Kuka olet?

Olen Tapani Rouhiainen ja asun Juvalla. Vaimoni on luokanopettaja ja uusperheeseemme kuuluu seitsemän lasta, joista kaksi asuu vielä kotona. Olen toiminut kuljetusalalla kohta 30 vuotta, joista 12 vuotta yrittäjänä. Olen nyt opiskellut 2,5 vuotta työn ohessa logistiikkainsinööriksi Jamkissa ja toiveissa olisi jossakin vaiheessa valmistuakin.

Mitä tehtäviisi Esedulla kuuluu?

Aloitin vuoden alusta puutavara-autonkuljettajien taitovalmentajana Salosaaren toimipisteessä.

Miten päädyit Esedulle?

Uusi koulutus alkoi vuoden alusta ja siihen haettiin työntekijää. Olin kuullut paljon hyvää Esedusta työnantajana ja siksi päätin hakea. Opettaminen kiinnosti ja siksi hain insinööriopintoihinkin.

Kerro hieman lisää itsestäsi.

Vapaa-aikani täyttää opiskelu, lukeminen, liikunta ja mökillä puuhastelu. Varsinkin kesällä kiertelen paljon antiikki- ja designtapahtumia.

Piristä työkavereiden päivää ja kerro hyvä vitsi. 🙂

Junassa istui savolainen ja alkoi kysellä vastapäätä istuvalta helsinkiläiseltä yhtä ja toista. ”Onko teillä vaemo?. Millaisessa talossa asutto?”. Helsinkiläinen vastaili ystävällisesti. Hetken päästä helsinkiläinen uteliaana halusi kysyä jotakin savolaiselta matkakumppaniltaan. Tuohon savolainen totesi, että ”meillä ei oo tapana kertoo sivullisille omista yksityisasioista”.

Tertun kysymys Tapanille: Mikä on ollut paras ruokamuistosi?

Parhaat ruokamuistot ovat ulkomailta, pienistä paikallisten suosimista ravintoloista.

Kuva: Marika Auvinen

Katso aiemmat Esedulainen esittäytyy -jutut:

Terttu Pulkkinen

 

marikaauvinen
Jaa sivu