Esittelyssä asiakkuusvastaava Pertti Karhunen KasvuEsedusta

9.5.2019

Esittelyssä asiakkuusvastaava Pertti Karhunen KasvuEsedusta

Pertin kenttä KasvuEsedussa

Työni KasvuEsedussa on auttaa yrityksiä kehittämään henkilöstönsä ammattitaitoa. Koska osaaminen koostuu monesta osatekijästä, ovat kehittämisen keinotkin moninaiset – kuten elämä itsekin.

Taustaa osaamisen voimalle

Työuraa on minulle kertynyt jo kohtuullisen paljon. Koulutukseltani olen metsätalousinsinööri (AMK). Suoritin myös aikoinaan ammatillisen opettajakoulutuksen. Ammatillisen toisen asteen koulutuksen eri tehtävissä (lehtori, koulutussuunnittelija, koulutustarkastaja, oppisopimuspäällikkö ja asiakkuusvastaava) olen nyt työskennellyt kaikkiaan noin 30 vuotta.

Yritysmaailma tuli tutuksi esimiestehtävien kautta kahdessa vaiheessa, 1980 –luvulla sekä 2000 –luvun alussa. Tuolloin toimin toiminnanjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävissä. Asiakaspalvelu, henkilöstöjohtaminen, muutosjohtaminen sekä kehitystehtävät tulivat tutuiksi. Vuonna 1997 työskentelin Australiassa kouluttaen sikäläisen yrityksen henkilöstöä. Nuo vuodet ovat antaneet paljon näkökulmaa työhön ammatillisessa koulutuksessa, yrittäjien sekä asiakkaiden kohtaamisessa ja haasteiden tunnistamisessa.

Vapaa-ajalta virkistystä ja vahvuutta

Harrastan ammuntaa sekä kuvanveistoa. Ammuntaa harrastan kansallisella, että kansainvälisellä tasolla. Korkein saavutukseni on MM hopea Moskovasta vuodelta 2017. Niinpä edelleen paljon vapaa-ajastani kuluu Kyrönpellon ampumaradalla harjoitellessa. Toki kehon kuntoa on pidettävä yllä: Liikunta eri muodoissa, ja syksyisin metsästys kuuluvat vapaa-aikaani.

Puu taipuu lemmikkikoiraksikin

Vuodesta 1989 olen veistänyt puuta toiminimellä Arktos Ateljee –nimen alla. Tuohon 30 –vuoden aikaan kuuluu osallistumisia näyttelyihin niin koti- kuin ulkomaillakin. Puuveistoksista karhu on ollut asiakkaitteni suosikki. Syytä en tarkalleen tiedä. Puisia karhuja onkin syntynyt käsieni kautta jo yli 1 000 kappaletta.

Kirsi Lappalainen
Jaa sivu