KasvuEsedu palvelee etänä – turvallisesti tässä hetkessä

KasvuEsedu palvelee etänä – turvallisesti tässä hetkessä

Turvallisuuden uudet vaatimukset yllättivät myös kasvuesedulaiset. Haluamme kuitenkin palvella ja olla tässä ohimenevässä, koettelevassa ja opettavaisessa ajassa mukana. Kahdessa viikossa KasvuEsedun verkkokauppaan avattiin uusi palvelukategoria Verkkokoulutukset. Koulutus- ja valmennustarjontamme muotoiltiin uuteen moodiin, etäyhteyksien päässä toimiviksi yhteyksiksi ja palveluiksi. Myös viranomaiset ovat antaneet nopeasti uudet ohjeistukset mm. lupa- ja korttikoulutusten järjestämiseen.

Kuva KasvuEsedun verkkokaupasta

Tartu verkkokoulutuksiin ja etäpalveluihin

Yritykset ja organisaatiot elävät nyt kovia aikoja. Olemme mukana muutoksessa myös Muutosturvapalvelun keinoin. Koronatilanteen aikana olemme pilotoineet palvelun toteuttamisen etänä ja tulokset ovat positiivisia. Toteutamme koko palvelupaketin organisaation puolesta. Lisätietoa verkkokaupassamme.

Verkko- ja web -koulutuksiimme on sisällytetty teoria-aineistopohjaisia tehtäviä ja testejä. KasvuEsedun verkkokaupan kautta on tarjolla ensiapukoulutuksia sekä webinaareina että yhdistelmäkoulutuksina, joissa taito-osuudet toteutetaan lähiopetuksena. Työturvallisuuskorttikoulutusta on verkkototeutuksena sekä Esedun omana tarjontana että jatkuvana Webauton kanssa tarjottavana palveluna.

Webauton kautta monet kuljetusalan yritykset ovat hyödyntäneet jatkuvassa tarjonnassa olevia ammattipätevyyskoulutuksia. Anniskeluosaamisen testin suorittaminen valvotusti etänä on herättänyt myös paljon mielenkiintoa ja todistuksia lähetetään viikoittain.

Etäaikana tietotekniset valmiudet ovat entistä tärkeämpiä. Tämä näkyy myös asiakkaiden tarjouspyynnöissä. Yrityskohtaisten koulutusten lisäksi tarjolla on verkon kautta toteutettavia, ohjattuja Office-koulutuksia (Word, Excel, PowerPoint) ja samalla tutustutaan Teams-ympäristöön ja saadaan valmiuksia etänä työskentelyyn.

Osaamis- ja ammattitaitokartoitukset ja Iskukunto

Osaamis- ja ammattitaitokartoitukset ja Iskukunnon osaamiskartoitukset on mahdollista tehdä etäsovelluksina. Ryhmä- ja yksilöohjaukset onnistuvat mm. Skypen tai Teamsin avulla.

Palvelemme koronan aiheuttaman erityistilanteen aikana keskitetyillä palveluilla

Voit soittaa palvelunumeroomme p. 040 7258358 tai Teija Pylkkäselle p. 044 7115448. Tarjouspyyntöjä ja kyselyitä otamme vastaan myös sähköpostitse myynti@esedu.fi tai teija.pylkkanen@esedu.fi

Palvelumme erityistilanteen jälkeen

Ammatillista koulutusta koskevat rajoitukset päättyvät 13.5., mutta Valtioneuvosto kuitenkin suosittelee etäopetuksessa jatkamista. Esedussa opetus jatkuu pääosin etäopetuksena heinäkuun loppuun. Kuitenkin olemme saaneet luvan toteuttaa sellaisia koulutuksia, joissa valvova viranomainen vaatii tietyn läsnäolon. Tällaisia koulutuksia ovat hygieniapassikoulutus ja tulityökorttikoulutus. Haluamme osaltamme huolehtia, ettei työllistyminen jää hygieniapassin puuttumisesta kiinni.

Pidetään yhteyttä ja palataan keskeytyneiden, siirrettyjen ja uusien koulutusten osalta asiaan viimeistään elokuussa! Syksyllä palvelemme asiakkaitamme taas koko KasvuEsedun tiimin voimin! Seuraathan ajankohtaisia tiedotuksia KasvuEsedun verkkokaupasta, Facebookista ja LinkedInistä!

Aurinkoa tulevaan kesään!

Kirjoittaja:
Teija Pylkkänen, toimitusjohtaja

Kirsi Lappalainen
Jaa sivu