KasvuEsedun asiakasvastaava Heli latauspisteellään

KasvuEsedun asiakasvastaava Heli latauspisteellään

Olen KasvuEsedun asiakkuusvastaava Heli. Tiimimme verkkokauppias ja edustaja Pieksämäellä.

KasvuEsedun keväällä 2018 avaama, Suomen ensimmäinen ammatillisen koulutuksen verkkokauppa, on silmäteräni ja ansaitsee ison osan työajastani. Verkkokauppiastyön vastapainona nautin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä alueemme kehittymisen ja osaamisen lisäämiseksi.

Pelkkä innostus ja intohimo työhön ei riitä, pitää myös voida hyvin

Ammatillisen osaamisen lisäksi on erittäin tärkeää, että meistä jokainen pitää hyvää huolta omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Siksi olen erityisen ilahtunut saadessani suunnitella yritysten ja yhteisöjen kanssa heidän tarpeisiinsa työhyvinvointia ja jaksamista lisääviä koulutuksia. (Mari Miettinen: Työhyvinvointia rakentamassa Pieksämäen kaupungin siivouspalvelulle)

Oman hyvinvoinnin sekä tiimimme yhteistyön ja tuen tärkeyden olen todennut työssäni verkkokauppiaana. Uusia työskentelytapoja ja uudenlaista ajattelua markkinoiden muutoksissa on otettava jatkuvasti ja nopealla tempolla haltuun.

Maailma muuttuu Eskoseni

Verkkokauppiuuden myötä olen astunut itselleni uuteen maailmaan. Digimarkkinoinnin anatomia, some- ja googlemarkkinointi, growth hacking, hakukoneoptimointi, analytiikka, konversiot jne. jne.

Ostopolulle lähdemme lähes jo aina Googlen kautta. Miten erottua? Miten olla se verkkokauppias, joka onnistuu herättämään ostosurffailijan kiinnostuksen ja luottamuksen pysähtymään polullaan meille, kun kaikilla on nykyään vain tärkeää sanottavaa ja sitä riittää 24/7. Tiesitkö, että kaikesta verkossa olevasta datasta on tuotettu jopa 90 % vain muutamien viime vuosien aikana.

Vuoden aikana olen saanut kulkea huikean opintomatkan. Asioiden näkemistä uudella tavalla ja uudesta vinkkelistä sekä lukuisia uusia työkaluja. Tietoa ja osaamista olen kerännyt osallistumalla koulutuksiin sekä saanut roppakaupalla tukea ja neuvoja verkkokaupan ammattilaisilta. Useampi tietoähky ja jopa epätoivonkin hetki on matkaan mahtunut, mutta innostus uuden oppimiseen vie mukanaan. Onneksi, sillä tällä oppimisenpolulla olen vasta starttaamassa liikkeelle.

Innostu ja iloitse

Omiin akkuihini virtaa latautuu parhaiten mökkeillen, matkustellen tai kaikenmoista pientä puuhaillen.  Helposti erilaisista tee-se-itse –ohjeista innostuvana löydän itseni usein mitä ihmeellisempien käsitöiden, askartelujen, nikkarointien, remonttien tai sisustusideoiden ääreltä. Jokaista herkullisen näköistä ruoka- ja leivontareseptiä olisi tietenkin myös testattava. Sen vastapainoksi tai paremminkin kevennykseksi liikuntaa eri muodoissa saan harrastaa reippaasti. Varsin helposti löytyvistä vapaaehtoisista makutestaajista huolimatta.


Kuvateksti: Harmaasta T-paidasta se ajatus sitten lähti – solmitaan matto!

Seuraavalla nettiretkelläsi suuntaa sinäkin polkusi meille kasvuesedu.fi ja facebook.com/kasvuesedu. Tutustutaan ja tullaan kumppaneiksi!

Kuvat ja teksti:
Heli Pettinen
asiakkuusvastaava
KasvuEsedu Oy

Kirsi Lappalainen
Jaa sivu