KasvuEsedun ensimmäinen vuosi takana

KasvuEsedun ensimmäinen vuosi takana

KasvuEsedu on jo taaperoiässä ja seisoo tukevasti jaloillaan. Uuden yhtiön pystyttäminen vaati kovasti työtä. Osaava tiimini on antanut voimannäytteensä ja yhdessä on setvitty isotkin muutot ja muutokset, viljelty huumoria sopivassa kohtaa ja tehty vakavaa pohdintaa tarvittaessa.

Kun päätyösarkamme on muuttuvassa työelämässä tarvittavan osaamisen kehittäminen, antaa oman työn muutos tälle työlle mitä parhaimman pohjan. Tiimissäni on aito kiinnostus eri ammattialoja ja osaamisen muuttuvia tarpeita kohtaan. Ei ole niin pientä yritystä tai niin pientä kehittämisajatusta tai päivittäistä haastetta, johon ei tartuttaisi.

Tekemisen meininkiä osaamisvisiotyöllä

Olemme sisäistäneet osaamisvision, jossa paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella yhteistyöllä saadaan aikaan tekemisen meininki. Missiomme vie kohti strategista kehittämiskumppanuutta, jossa kumppanimme saa kaikki tarvitsemansa osaamispalvelut yhden osoitteen kautta.

Osaamis-pro-fiiliksellä

Aluekehitysohjelmassamme olemme lanseeranneet osaamis-pro-fiilistyön. Sanaleikki pitää sisällään suositun osaamisprofiilityön, osaamisen kehittämisen kautta nousevat ammattilaiset ja hyvän fiiliksen eli hyvinvoinnin edistämisen näiden toimien lopputulemana.

Esittelyvuorossa toimitusjohtaja Teija Pylkkänen  

Työssäni olen tuottelias ja luova, uusien toimintatapojen ja innovatiivisten mallien kehittelijä. Työvuosien varrella olen saanut tungettua itseni mitä huikeimpiin kokeiluihin, monia niistä olen itse käynnistänyt. Usein saan myös työkaverit innostumaan. Olen onnekas saadessani tehdä työtä kokeilukulttuuria vaalivassa työyhteisössä. Saan energiaa kiireestä, paineesta ja haasteiden voittamisesta. Haen inspiraatioita ja jatkuvaa oppia itseäni viisaammilta ja vuosien saatossa olen saanutkin kuulla satoja puhujia, joilta olen ammentanut uutta omaan työhön.

Haastan lukijat mukaan hiihtämään 21.2. järjestettävään 12 tunnin hiihtohaasteeseen!

Vauhtia työpäivään haen usein avannosta. Kunto-ohjelmaan mahdutan fiiliksen mukaan kävelyä, spinning-tunteja ja hiihto- tai pyöräilylenkkejä. Matkustaminen, vieraat kulttuurit ja vieraat kielet kiehtovat minua erityisesti. Matkakumppaneilla on sietämistä, kun jääräpäisesti entisenä kieltenopettajana ja yhdeksää kieltä opiskelleena haluan pärjätä kohdemaan kielellä, osasin sitä tai en.

Hohoi osaajat ja visionäärit!

Blogimme tekee työyhteisöjen ja yksilöiden osaamista näkyväksi, antaa vinkkejä yrittäjän arkeen sekä tuo esiin arjen taitajia ja työelämän visionäärejä. Pyydämme kumppanimme mukaan. Oletko itse yksi heistä?

Teksti: Teija Pylkkänen

Kirsi Lappalainen
Jaa sivu