Kohti unelmia – Nuorten foorumi 16.11.2017

Kohti unelmia – Nuorten foorumi 16.11.2017

Nuorten foorumi toteutettiin jo viidettä kertaa ja tänä vuonna se pidettiin Ohjaamo Olkkarissa, Mikkelissä. Upeasta päivän annista pääsivät nauttimaan Esedun liiketalouden NY-yritykset sekä Diililäiset ja Xamkin tuoreet NY-Start Upit.

Kohti unelmia -tilaisuuden tavoitteena oli, että osallistuja löytäisi innostuksen ja vahvistaisi omaa intoa päästä opinnoissa, työssä ja yrittäjyysideoissa eteenpäin. Tilaisuuden jälkeen osallistujalla olisi ideoita ja konkreettisia keinoja, joilla hän voisi toteuttaa tulevaisuuden unelmia.

Olipa hienoa, että saimme Mikkeliin tämän vuoden NY finaalin toisen asteen voittajan, Cristina Pyykkösen, Kätevä Koivu NY:stä. Cristina kertoi osallistujille oman NY-tarinansa ja rohkaisi kuulijoita rohkeasti tarttumaan uusiin haasteisiin.

She lives her dream -yritys, Media Consultant Lottie Saahko, Professional Travel Blogger & Social oli myös tilaisuudessa mukana. Lottie lensi Lontoosta asti kertomaan oman yrittäjätarinansa osallistujille.

Tilaisuuden kooste ja materiaalit sekä kuvat löytyvät myöhemmin osoitteesta: https://peda.net/hankkeet/eejn/nuorisotakuu/1nfmku  

Nuorten foorumin sisällöstä ja järjestelyistä vastasi Etelä-Savon ELY kumppaneineen. Järjestäjinä nuorten kanssa olivat lisäksi Esedu, Työelämä 2020 ja Tyhy-verkostot Etelä-Savossa sekä niiden aktiivisia yritysverkostolaisia ja Työstä tuottavuutta ja hyvinvointia -hanke.

Teksti: Johanna Koponen
Kuva: netistä lainattu

johanna.koponen@esedu.fi
Jaa sivu