Liisa KasvuEsedun palvelun ytimessä

Liisa KasvuEsedun palvelun ytimessä

Muutoksia työuran varrella

Olen Liisa, tutuimmille ”Lilli”. KasvuEsedun tiimiläisten esittelyvuorot päättyvät tältä erää minun esittelyyni.

Työtaipaleeni alkoi Mikkelin ammatillisessa kurssikeskuksessa virastotyöntekijänä 1.11.1980 ja sillä tiellä olen edelleen. Tehtävänimikkeet työn muutosten kautta ovat vaihtuneet toimistovirkailijasta kurssisihteeriksi, koulutussihteeriksi, opintosihteeriksi ja nyt olen myynnin assistentti. Työnantaja (eri nimillä) on pysynyt muutoksissa samana 31.12.2018 saakka. Työtehtävät ovat olleet pääsääntöisesti aikuiskoulutuksen parissa.

Palvelua KasvuEsedussa

Vuoden 2019 alussa työnantajani vaihtui KasvuEsedu Oy:ksi, joka on Esedun tytäryhtiö. Työnkuvani myynnin assistenttina on todella monipuolinen ja kattaa kaikkia mahdollisia toimistotehtäviä verkkokaupasta opiskelija- ja taloushallintoon ja asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelussa vastuullani on myös KasvuEsedu Oy:n palvelupuhelimen (040 725 8358) kautta annettava palvelu.

Vapaa-ajalla touhua ja luonnon rauhaa

Olen naimisissa ja kahden aikuisen pojan äiti. Perheeseen kuuluu myös avominiät sekä poikien perheiden kautta muutama karvainen lapsenlapsi eli kaksi sähäkkää kissapoikaa ja yksi supersuloinen kääpiövillakoiratyttö. Viikot asumme Mikkelissä, mutta lähes kaikki vapaa-aika läpi vuoden kuluu maaseutukodin rauhassa. Pidän puutarhatöistä ja pienimuotoista perunan ym. kasvintuotantoa tulee myös harrastettua. Talvisinkin maalla katuvalojen ulottumattomissa on ihanaa käydä latautumassa, lämmitellä saunaa ja poltella kynttilöitä.

”Aurinkoista kesää kaikille.”

Tekstin ja kuvat tuotti Liisa Manninen

Kirsi Lappalainen
Jaa sivu