Tutustu KasvuEsedun tiimiin

Tutustu KasvuEsedun tiimiin

KasvuEsedun tiimiläiset tulevat työpaikoille tapaamisiin kasvotusten tai/ja tapaaminen onnistuu myös verkossa. Ottakaa meidät osaamiskumppanuuteen, osaksi osaamisen johtamista, tahoillenne.

Tiimin jäsenet kuuntelevat osaamis- ja kehittämistarpeenne ja etsii niihin laadukkaat toteutukset ja parhaat mahdolliset rahoitusratkaisut yhteistyössä kanssanne.

Tiimin yhteystiedot löydät verkkokaupastamme, osoitteesta www.kasvuesedu.fi.
Tule seuraamaan KasvuTarinoita ja Osaamisen Voimaa. Esittelemme KasvuEsedun tiimin jäsenet blogissamme.

Ensimmäisenä esittelyvuorossa asiakkuusvastaava Kirsi Lappalainen

Olen KasvuEsedun asiakkuusvastaava Kirsi. Asiakastyössäni olen kuin auton navigaattori. Etsin asiakkaalle tilanteeseen sopivat reitit ja suorat, välttelen ruuhkat ja kierrän kuopat.

Erityisosaamiseni on yritysten, julkisten työpaikkojen eri ammattiryhmien ja henkilöstön osaamistarpeiden kartoittaminen ja näkyväksi tekeminen. Suunnittelen ja etsin asiakkailleni osaamistarpeisiin sopivia koulutus- ja kehittämis- sekä rahoitusratkaisuja.

Navigointiin osaamista on tuonut vaihtelevat, haasteelliset työtehtävät ja monipuoliset toimintaympäristöt työurani aikana. Osaamiseni, vahvuuteni ja rohkeuteni hyvinvointi- ja palvelualojen työpaikkojen kanssa tehtävään asiakastyöhön on syntynyt elinikäisellä oppimispolullani. Ammatillinen opettajakoulutuksen ja opinto-ohjaajan opinnot, restonomi (AMK) palveluyrittäjyyden ko. ja restonomin (YAMK) palveluliiketoiminnan ko. ovat reitittäneet minut työnjohtajan, opettajan, opinto-ohjaajan, koulutus- ja kehitysjohtajan, koulutussuunnittelijan ja asiakkuusvastaavan työrooleihin.

Työn lisäksi saan energiaa lukemisesta, luonnosta, perheestä ja mökkielämästä. Minut voit kohdata uimahallissa tai lenkkipoluilla. Erityinen virtalähteeni on mummin silmäterä, tyttäreni pieni poika.

KasvuTarinoita Osaamisen Voimaa -blogin käyttöönotto on osa digiosaamiseni vahvistamista Johtamisen ja esimiestyön korkeakouludiplomin, Digiajan esimies -opintojani. Blogin tarinoiden toivon vahvistavan lukijoittemme, kirjoittajiemme ja KasvuEsedun tiimin osaamista.

Kirsi Lappalainen
Jaa sivu