Uutiskirje 8/2021

31.3.2021

Uutiskirje 8/2021

Kevättä kohti

 

Aurinko lämmittää jo mukavasti ja vesi valuu räystäistä. Kuitenkin, kuten vuosi sitten, koronavirus on edelleen aktiivisesti läsnä ja meidän on huomioitava se kaikessa toiminnassamme. Muistetaan huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä, kasvomaskien käytöstä ja hakeutua tarvittaessa pienienkin oireiden perusteella koronatestiin.

Terveys- ja hyvinvointiauto ReissuEllu ehti liikennöimään alkuvuonna aina valtakunnalliseen koronasulkuun asti, liikennöinti on keskeytetty tällä hetkellä koronatilanteesta johtuen 11.4.2021 asti. Pääsiäisen jälkeen varmistuu voimmeko käynnistää liikennöinnin 12.4.2021, tiedotamme asiasta erikseen. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia tarkasti ja noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten antamia turvallisuusohjeita ja suosituksia.

ReissuEllun henkilökuntaan kuuluu jatkossakin Esedun puolelta kuljettaja ja lähihoitajaopiskelijat sekä Essoten ammattilaiset. Lisäksi Miksei Mikkelin hankehenkilöstöä tulee jalkautumaan ReissuEllun matkassa kylille yrityskumppaneiden palveluiden ja tuotteiden esittelyn kautta. Essoten ammattilaisina ReissuEllussa kevään aikana tulevat olemaan muun muassa elintapaohjaaja, sairaanhoitaja, fysioterapeutti ja palveluohjaaja.

ReissuEllu -hanke järjestää koko hankkeen ajan monipuolisia webinaareja, joihin kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Lisätietoja webinaareista löydätte osoitteesta: www.esedu.fi/tapahtuma Ilmoittaudu mukaan webinaarin esittelyn yhteydessä olevan linkin kautta, osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä webinaaria.

Muistathan, että ReissuEllu -hanke löytyy myös Facebookista ja Instagrammista; #hankereissuellu Napaa meidät sieltä seurantaan!

Pääsiäispupu loikki,
keväisen nurmen poikki.
Tervehdyksen meiltä tuo,
keväisen mielen teille suo.
Iloista Pääsiäistä!

Lisätietoja:

Teija Räihä, Projektipäällikkö, Esedu, teija.raiha@esedu.fi,+358 44 7115826
Sointu Pajunen, Hankekoordinaattori, Essote, sointu.pajunen@essote.fi
Kirsi Mättölä, Yrityskehittäjä, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi

http://www.esedu.fi/hanke/reissuellu

Teija Räihä
Jaa sivu