YES Tutoropettaja Pieksämäen kampukselta

YES Tutoropettaja Pieksämäen kampukselta

Etelä-Savon ammattiopiston YES tutoropettajana toimii Johanna Purokari Pieksämäen kampukselta.  YES tutoropettaja toimii paikallisen yrittäjyyskasvatuksen asiantuntija- ja kehittäjäopettajana sekä YES-aluetoimijan työn tukena.

YES-verkosto kouluttaa 100 yrittäjyyskasvatuksen tutoropettajaa vuonna 2018. YES Tutorope -koulutuksella lisätään opetushenkilöstön yrittäjyys- ja työelämäosaamista ja vahvistetaan paikallista ja alueellista yrittäjyyskasvatusta ja verkostoyhteistyötä.

YES on asiantuntijaverkosto, joka tukee ja valmentaa opettajia yrittäjyyskasvatuksessa ja toimii alueellisen yrittäjyyskasvatustyön rakentajana ja yhteistyön kehittäjänä.

Purokari toivoo, että koulutus toisi valmiuksia ja osaamista omaan työhön, jota voisi hyödyntää esimerkiksi työssä oppiminen yrittäjänä (TOY) -valmennuksen kehittämisessä ja toteuttamisessa. Lisäksi Purokari toteaa, että lisäksi on aina mielenkiintoista kuulla, mitä muut osallistujat ovat tehneet, koska koulutuksessa on osallistujia eri kouluasteilta ja aloilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Opettaja Johanna Purokari, johanna.purokari@esedu.fi

Lisätietoja YES Tutorope koulutuksesta 2018 täältä.

 

 

Vastaa

johanna.koponen@esedu.fi
Jaa sivu