Koronavirustilanne

Päivitämme tälle sivulle kootusti kaikki tiedotteet sekä ohjeistukset koronavirustilanteeseen liittyen. Tiedotamme koronavirustilanteesta säännöllisesti opiskelijoille ja huoltajille Wilmassa sekä henkilöstölle intranetissä ja sähköpostitse.

Esedun valmiusryhmä, eli esimiehet, seuraa tilannetta ja tiedotamme henkilökuntaa, opiskelijoita sekä huoltajia mahdollisista muutoksista.

Muistathan nämä:

  • Älä tule sairaana tai oireisena töihin tai kouluun. Myöskään opiskelijaterveydenhuoltoon ei saa tulla sairaana tai oireisena.
  • Noudata käsihygieniaa pesemällä kädet heti koululle saapuessasi ja usein päivän aikana. Desinfioi kädet, kun käsien peseminen ei ole mahdollista.
  • Käytämme toistaiseksi kasvomaskeja Esedun kaikissa toimipisteissä Mikkelissä ja Pieksämäellä.
  • Muista myös noudattaa turvaväliä, 1–2 metriä.
  • Yski ja aivasta paperinenäliinaan tai hihaan.

Koronavilkku käyttöön

Suosittelemme vahvasti esedulaisia ottamaan Koronavilkku-sovelluksen käyttöön. Sovelluksen saa ladattua maksutta älypuhelimen sovelluskaupasta.

Yhteystiedot Wilmassa

Pyydämme myös opiskelijoitamme tarkistamaan omat yhteystiedot ajantasalle Wilmassa, jotta yhteystiedot ovat varmasti oikein.

Varautuminen ja tiedotus Esedussa

Suomessa terveydellisestä viranomaisohjeistuksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Ulkoministeriö vastaa matkustusohjeista ja maakohtaisista matkustustiedotteista. Etelä-Savon alueella tilanteesta vastaavat sairaanhoitopiirit Essote sekä Sosteri.

Esedussa koronavirustilannetta seurataan ja ohjeistuksia päivitetään tarvittaessa. Koronavirukseen liittyvää toimintaa ja ohjeistusta johtaa Esedun valmiusryhmä, toimitusjohtaja Arja Flinkmanin johdolla.

Esedu tiedottaa koronaan liittyvistä asioista toistaiseksi seuraavilla tavoilla:

  • ajankohtaistiedote päivittäin tai tilanteen mukaan (henkilöstölle sähköpostitse ja intranetissä, opiskelijoille ja huoltajille Wilmassa)
  • ohjesivut intranetissä sekä www-sivuillamme

Lisää tietoa voi myös kysyä tarvittaessa

  • Henkilöstö: henkilöstöpäällikkö Sanna Lahti
  • Opiskelijat: vastuuohjaajat

Median yhteydenotot: toimitusjohtaja Arja Flinkman puh. 044 711 5691, arja.flinkman@esedu.fi

Hyödyllisiä verkkosivuja

Ohjevideo esedulaisille koronaviruksesta

Jaa sivu