TAIKA

- tule asiakkaaksi

1.11.2016 - 31.12.2017

Kohderyhmä

Koulutukseen hakeutuvat nuoret ja aikuiset sekä oppilaitoksen edustajat

Tavoitteet

Taika-hanke parantaa opiskelun henkilökohtaistamisen menettelyjä asiakaslähtöisyyden näkökulmasta. Osaamisen tunnistamisen ja opintojen henkilökohtaistamisen prosessi tehdään asiakkaalle helpommaksi hahmottaa. Hankkeessa myös parannetaan kouluttajien henkilökohtaistamisosaamista ja kehitetään sellaisia henkilökohtaistamisen menettelyjä, jotka sopivat sekä nuorille että aikuisille.

Taika madaltaa nuorten ja aikuisten koulutusten raja-aitoja. Hankkeessa pilotoidaan nuorten ja aikuisten yhteistä koulutusta ja rakennetaan siihen toimintatapoja.

Toimenpiteet

Taika-hankkeessa rakennetaan asiakaslähtöisiä henkilökohtaistamisen menettelyjä ja pilotoidaan niitä. Taika kehittää kouluttajien ja ohjaajien osaamista pilotin käytännön toteuttamisen ja valmennusten kautta. Toimivat tuotokset ja opit siirretään työpajoissa oppilaitosten käytänteiksi.

Oppilaitosverkostossa jaetaan hyviä käytäntöjä ja opitaan toinen toistensa kehittämistyöstä.

Lisätietoja

koulutussuunnittelija Heli Pettinen, 040 3056 604

TAIKA 1.11.2016 - 31.12.2017

Toteuttajat

päätoteuttaja: Edupoli, osatoteuttajat  Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto Ekami, Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Hyria koulutus Oy, Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksia, Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy, Ylä-Savon ammattiopisto

Budjetti

200 000 e (Esedun osuus 24.400 e). Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Jaa sivu