ISAKOn logokilpailu

Päästä luovuutesi valloilleen ja suunnittele logo!

Järjestämme opiskelijoillemme suunnittelukilpailun, jossa tehtävänä on suunnitella logo Itä-Suomen yhteistyöverkosto ISAKOlle. Kilpailu on avoin samalla kaikille ISAKO-verkoston opiskelijoille

ISAKO on Itä-Suomen ammatillisen oppilaitosten yhteistyöverkosto, joka ajaa opiskelijoidensa asiaa. Yhteistyöverkosto kehittää ammatillista koulusta sekä sen käytäntöjä opiskelijoiden ja työelämän parhaaksi. ISAKO täyttää tänä vuonna 20-vuotta ja sen kunniaksi yhteistyöverkosto järjestää suunnittelukilpailun ISAKOn logosta. ISAKOlla ei ole aikaisemmin ollut omaa logoa.

Kuka voi osallistua:
Esedun, Riverian, Sakkyn, Samiedun ja YSAOn opiskelijat
Mitä pitää tehdä:
Suunnitella logo ISAKOlle. Logossa pitää näkyä nimi ISAKO.
Kilpailuaika: 25.5.2018 asti

Miten osallistun:
Lähetä kuva logosta osoitteeseen info@esedu.fi

ISAKO verkosto:

  • Etelä-Savon Koulutus Oy/Esedu
  • Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä/Riveria
  • Savon koulutuskuntayhtymä/Sakky
  • Itä-Savon koulutuskuntayhtymä/SAMIedu
  • Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä/YSAO

Lisätietoa alla olevista kilpailusäännöistä.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä: ISAKO-verkostoon kuuluvat oppilaitokset: Etelä-Savon Koulutus Oy/Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä/Riveria, Savon koulutuskuntayhtymä/Savon ammattiopisto Sakky, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä/Ammattiopisto Samiedu, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä/Ylä-Savon ammattiopisto YSAO

Osallistumiskelpoisuus:
Kilpailuun voivat osallistua Esedun, Riverian, Sakkyn, Samiedun ja YSAOn opiskelijat, yksin tai pareittain.

Kilpailuun osallistuminen:
Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kuva viimeistään 25.5.2018 osoitteeseen info@esedu.fi. Yhdellä logolla voi osallistua vain kerran. Logo tulee olla tekijän itsensä tekemä ja sillä tulee olla tekijänoikeudelliset luvat. Kirjoita viestiin mukaan oma nimesi, puhelinnumerosi sekä ISAKO-oppilaitos, jonka opiskelija olet.

Voittajatyön valinta ja käyttöoikeus:
ISAKOn oppilaitosten johto valitsee voittajan 29.5.2018 kokouksessaan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Voittajatyön tekijä antaa oikeuden ISAKOlle käyttää logoa toiminnassaan omanaan. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muokata voittajatyötä sellaiseksi, että se soveltuu tavanomaiseen logokäyttöön.

Kilpailun aihe: ISAKO logo
Kilpailun aiheena on suunnitella logo Itä-Suomen ammatillisen koulutuksen yhteistyöverkostolle eli ISAKOlle. ISAKO on Itä-Suomessa toimivien ammatillisen oppilaitosten yhteistyöverkosto ammatillisten koulutusten uudistusten läpiviemiseksi ja toiminta-alueen elinvoiman ja kilpailukyvyn varmistamiseksi. Logossa täytyy olla luettavissa nimi ISAKO.

Palkinto:
Voittaja saa 250 euron stipendin.

Henkilötiedot:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötiedot hävitetään kilpailun päättymisen jälkeen. Voittajan nimi/nimet voidaan julkaista ISAKO-oppilaitosten internet-sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa. Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Sääntöjen sitovuus:
Kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Ne ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Lisätietoa:
tiedottaja Laura Salonen
puh.044 711 5710, laura.salonen@esedu.fi

Jaa sivu