Järjestyksenvalvojan koulutukset

Järjestyksenvalvojan koulutukset

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat toimia järjestyksenvalvojana esim. yleisötilaisuuksissa, ravintoloissa ja muissa julkisissa tapahtumissa tai toimit yhteisöissä ja yhdistyksissä, jotka järjestävät yleisötilaisuuksia.

Koulutukseen pääsyn edellytyksiä ovat nuhteeton tausta ja lisäksi järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä.

Koulutuksen kesto on 40 tuntia ja opiskelu edellyttää läsnäoloa. Poissaolo keskeyttää koulutuksen. Koulutus on luentomuotoista ja lisäksi siihen sisältyy käytännönharjoituksia.

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus antaa koulutuksen hyväksytysti suorittaneelle valmiudet toimia järjestyksenvalvojana tavanomaisissa tilaisuuksissa. Koulutuksen suorittamisen jälkeen on mahdollista hakea poliisilta hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi ja hyväksynnän saatuaan voi toimia järjestyksenvalvojana.

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus on tarkoitettu sinulle, jos järjestyksenvalvojakorttisi voimassaoloaika on umpeutumassa.

Järjestyksenvalvojakortin voimassa pitämiseksi on suoritettava järjestyksenvalvojan kertauskoulutus ja hyväksytysti suoritetun kertauskoulutuksen jälkeen voi hakea poliisilta uutta järjestyksenvalvojakorttia.

Koulutukseen sisältyy teoriakoulutuksen lisäksi käytännön harjoituksia.

Koulutuksen sisältö

Koulutusten sisältö on poliisihallituksen 7.2.2017 päivittämän järjestyksenvalvojan koulutusmateriaalin mukainen.

Tulevat koulutukset

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus (40 h)

Koulutuspaikka

Kuusitie 41, Pieksämäki

Koulutuksen ajankohta

ma - pe 16. - 20.4.2018 klo 8 - 16

Haku päättyy

09.04.2018

Koulutusmaksu

195 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittautuminen koulutukseen

Yksityishenkilöt Yritykset ja organisaatiot