Metallialan osaajaksi

Metallialan osaajaksi

Työvoimakoulutus

Metallialalla menee nyt hyvin. Alan yritykset Mikkelin seudulla tarvitsevat kipeästi uusia osaajia. Hyppää kyytiin uuteen koulutukseemme. Ala tarjoaa sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia hitsauksen, teräsrakenteiden ja koneistuksen parissa.

Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutus räätälöidään tavoitteet huomioiden jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti. Sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aikaisempaa alan koulutusta tai kokemusta. Koulutus sopii hyvin myös täydennyskoulutuksesi alan perustaidot omaaville, joilla on kone- ja metallialan peruskoulutus ja tai muu teknisenalan peruskoulutus tai teknologia-alan työkokemusta sekä työnhakijat, joiden työllistäminen edellyttää hitsaustaidon parantamista ja hitsaajan pätevyyskokeiden suorittamista, henkilön tarpeista lähtien.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on, että työllistyt metallialalle. Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä paikallisten metalliyritysten kanssa. Yritykset ovat luvanneet työllistää koulutettavia, kun vain asenne ja osaaminen ovat kohdallaan. Ovi työelämään on auki.

Koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot metallialasta ja levyseppähitsaajan tehtävistä. Osaat valmistaa työpiirustusten mukaisia levy- ja teräsrakenteita sekä käsitellä levyraaka-aineita, rakenneputkia ja muotorautoja.

  • Hitsaus- ja materiaalitekniikka (MIG-, MAG-, TIG-, puikko- ja kaasuhitsaus)
  • Hitsaajan pätevyyskokeet
  • Tekninen piirustus ja konepajakuvat
  • Levyn työstön eri menetelmät
  • Alalla vaadittavat lupa- ja ammattipätevyyskortit (tulityökortti, työturvallisuuskortti)

Lisätietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista etuuksista:

Työlinjan koulutusneuvonta

puh. 0295 020 702 (ma – pe 9-16.15)

Lisätietoa koulutuksesta:

HakuPISTE

Mikkeli: Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

hakupiste@esedu.fi

Tulevat koulutukset

Metallialan osaajaksi

Koulutuspaikka

Raviradantie 4-6, Mikkeli

Koulutuksen ajankohta

Aloitus ma 30.4.2018

Haku päättyy

08.04.2018

Koulutusmaksu

Koulutukseen valittavan maksettavaksi tulevat turvakengät sekä koulutuksen aikana suoritettavien pätevyyskorttien viranomaismaksut, muuten koulutus on opiskelijalle maksuton.
Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena ja siihen hakeudutaan TE-palvelujen kautta. Opiskelijat valitaan hakemusten ja mahdollisesti haastattelujen perusteella. Muistathan perustella hakemuksesi! Koulutushakemuksesi tilannetta voi seurata internetissä: www.te-palvelut.fi > Oma asiointi >Henkilöasiakkaalle > Kaikki palvelut > Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Yksityishenkilöt