
11.6.2020
Käytännön kautta oppien oli paras tapa Miskalle
Muutama vuosi sitten taaksepäin Miska Kakriainen oli lähestulkoon todistusta vaille...

11.11.2019
Esedun ammattilaiset mukana Kyyvesi-kirjassa
Kyyvesi -kirjan kirjoittaja Saku Niilo-Rämä vieraili Esedulla viime keväänä. Vierailun...

7.11.2019
Ville Lausas aloitti vauhdilla uudet opinnot
Kun Ville Lausas leipääntyi 20 työvuoden jälkeen, hän otti härkää...

4.4.2019
Markus Kaihola: ”Kova työ kantaa hedelmää”
Puumalan kauniiden maisemien keskellä sijaitsee suosittu kesäajan matkailukohde Sahanlahti Resort....

14.8.2018
Iida vauhditti opintojaan kesätöiden avulla
Kolmannen vuoden kokkiopiskelija Iida Ripatti on ahkeroinut kesän ajan Anttolanhovin...

27.6.2018
Työelämätaidot treenissä
Kesäkuun ajan Esedulla on toiminut Työelämätreenit -opintokokonaisuus, johon osallistui kymmenisen...

27.6.2018
KV-vaihto laajensi ammatillista osaamista
Kokkiopiskelijat Teemu Salomaa, 20, ja Tommi Jylkkä, 42, suuntasivat tänä...

19.4.2018
Kokit ja tarjoilijat työelämätreffeillä
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan ensimmäisen vuoden opiskelijat pääsivät käytännössä tapaamaan...

28.12.2016
Kokkikilpailu Venäjällä oli avartava kokemus
Toisen vuoden kokkiopiskelijat Riikka Karjalainen ja Salla Manninen osallistuivat joulukuun...