Asuntolat

Mukavaa asumista luonnonvara-alan opiskelijoille

Meillä on kaksi asuntolaa luonnonvara- ja ympäristöalan opiskelijoille, yksi Mikkelissä ja yksi Pieksämäellä. Asuminen asuntoloissa on maksutonta perustutkintoa suorittaville opiskelijoille.

Luonnonvara-alan opiskelijoille opintososiaalisiin etuihin sisältyy opiskeluviikon aikana myös kolme maksutonta ateriaa (aamupala, lounas ja päivällinen) päivässä. Asuntolat ovat kiinni viikonloppuisin ja loma-aikoina. Asuntolapaikkaa opiskelijat anovat lukuvuosittain. Etusijalla ovat pitkämatkalaiset opiskelijat ja opiskelijat joiden kulkuyhteydet opiskelupaikalle ovat hankalat.

Mikkeli, Salosaaren asuntola

  • luonnonvara-alan opiskelijoille
  • sijainti noin 6 kilometriä keskustasta
  • asuntolanhoitajat:
    Jari Paappanen puh. 044 7115626
    Tellervo Mäkinen puh. 044 7115662

Pieksämäki, Kuusitien asuntola

  • metsäalan perustutkinnon opiskelijoille

Soluasuntoja ja vapaa-ajan toimintaa

Asunnot ovat solutyyppisiä asuntoja (kaikki Salosaaren huoneet ovat kahden hengen huoneita). Jokaisessa huoneessa on peruskalusteet ja solussa on yhteinen keittiö. Solun varusteisiin sisältyy mikroaaltouuni ja sähköhella/-uuni sekä jääkaappi. Asuntoloissa on vapaa-ajan tilat – varusteena mm. televisio ja biljardipöytä. Iltaisin asuntoloissa järjestetään erilaisia vapaa-ajan toimintoja, joista asuntolanhoitajat tiedottavat opiskelijoille. Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua vapaa-ajan sekä muiden yhteisten toimintojen suunnitteluun.

 

Tutustu asuntolasääntöihin
Tutustu huolella huoltajasi kanssa oppilaitoksemme järjestys- sekä asuntolasääntöihin. Allekirjoittamalla asuntola- ja vuokrasopimuksen sitoudut noudattamaan asuntolan sääntöjä, jotka ovat samat kaikille asuntolassa asuville opiskelijoille.

Asuntolapaikan hakeminen
Asuntolapaikkaa haetaan erillisellä lomakkeella. Lomake palautetaan opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä. Asuntolassa jo asuvat palauttavat hakemuslomakkeen asuntolanhoitajalle. Asuntolapaikkahakemus (pdf)

Lisätietoja:
asuntolanhoitajilta sekä EseduPISTEestä.

Jaa sivu