Opiskelijatoiminta

Opiskelijatoiminta

Opiskeijatoiminta Esedulla on toimintaa, jonka tavoitteena on lisätä hyvinvointiasi, osallisuuttasi ja tukea opintojesi etenemistä. Opiskelijatoiminta mm. järjestää erilaisia tapahtumia yhdessä opiskelijoiden kanssa, sekä ryhmäyttävää toimintaa.

Otavankadun kampuksella on päivittäin auki opiskelijoiden tila, Chilledu, jossa voit viettää aikaa taukojesi aikana, kuunnella musiikkia, pelata pleikkaria, osallistua erilaisiin teemapäiviin tai tulla tekemään tehtäviäsi tai ryhmätöitä. Chilledusta saat myös apua kysymyksiisi, mikäli et tiedä, mistä voisit asiaasi kysyä.

Harrastetoiminta

Opiskelijatoiminta järjestää erilaista kerhotoimintaa opiskelijoiden kiinnostuksien mukaan. Jos olet kiinnostunut bändissä soittamisesta tai liikuntavuoroista, niin tietoa niistä saat opiskelijatoiminnan ohjaajalta. Myös omia ideoita harrastetoiminnasta voi esittää.

Lisätietoja:
Sanna Airas (Mikkeli)

puh. 040 724 5685
sanna.airas@esedu.fi

Tuula Lindholm (Pieksämäki)
puh. 040 305 6669
tuula.lindholm@esedu.fi

Seppo Naukkarinen (Pieksämäki)
puh. 040 305 6614
seppo.naukkarinen@esedu.fi

Tutortoiminta

Kiinnostavatko sinua uudet kaverit, elämykset ja kokemukset? Haluatko olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa mukavia tapahtumia? Oletko valmis esittelemään omaa alaasi ja Esedua erilaisissa markkinointitilaisuuksissa?

Esedussa koulutetaan joka kevät 40 – 50 ensimmäisen vuoden opiskelijaa opiskelijatutoreiksi. Tutoriksi haetaan ilmoittautumalla omalle opolle hakuaikana maaliskuussa. Tutorleiri pidetään huhtikuun aikana. Tutorit sitoutuvat tehtävään yhden lukuvuoden ajaksi. Tutortoiminnasta on mahdollista saada opintoja maksimissaan 3 osp yhteisten tutkinnon osien paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuviin tutkinnon osiin.

Lisätietoa tutortoiminnasta saat opiskelijatoiminnan ohjaajilta!

Ota yhteyttä:

Sanna Airas (Mikkeli)
puh. 040 724 5685
sanna.airas@esedu.fi

Tuula Lindholm (Pieksämäki)
puh. 040 305 6669
tuula.lindholm@esedu.fi

Opiskelijayhdistys

Opiskelijat ovat tärkeässä roolissa mukana kehittämässä entistä parempaa Esedua!

Opiskelijayhdistys Esedu ry edistää opiskelijoiden yhteistoimintaa ja toimii opiskelijoiden edunvalvojana sekä vaikuttamiskanavana. Opiskelijayhdistyksen tehtävänä on huolehtia, että opiskelijoita kuullaan heitä koskevissa asioissa ja sen jäseniä ovat kaikki Etelä-Savon ammattiopiston opiskelijat.

Opiskelijayhdistys Esedu ry:lle valitaan vuosittain syyskokouksessa hallitus, joka vastaa yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi Esedun Pieksämäen yksikössä toimii Opiskelijayhdistys Esedu ry:n Pieksämäen jaosto, jonka hallitus valitaan myös syksyisin.

Opiskelijayhdistyksen hallituksen jäsenet tapaavat säännöllisesti Etelä-Savon ammattiopiston johtajia sekä rehtoreita ja edustavat opiskelijoiden näkökulmaa erilaisissa työryhmissä, kuten opiskelijahyvinvoinnin kehittämisryhmässä.

Opiskelijayhdistyksen hallitusten kokoukset ovat avoimia kaikille Esedun opiskelijoille, eli jos olet kiinnostunut toiminnasta niin voit tulla mukaan tapaamaan hallituksen jäseniä ja kertomaan omat kehittämisideasi tai kommenttisi! Tiedon seuraavasta kokouksesta saat hallituslaisilta tai toimintaa ohjaavilta henkilöiltä.

Ota yhteyttä:
Sanna Airas puh. 040 724 5685, sanna.airas@esedu.fi

Opiskelijayhdistys Esedu ry:n hallitus 2020

Emmi Ollikainen (pj.)
Emma Lipiäinen (vpj.)

Hallituksen jäsenet: Miika Häkkinen, Roni Mänttäri, Anatoli Pioulziou ja Mirva Saarinen

Pieksämäen jaosto 2020

Elias Huupponen (pj.)
Milla Paasonen (vpj.)

Hallituksen jäsenet: Sirirat Nuamma, Marjukka Koistinen, Henna Oranen, Pinja Oinonen ja Saku Puustinen

Jaa sivu