Sähköiset oppimisympäristöt

Wilma

Esedulla on käytössä Primus-opiskelijahallinto-ohjelma, jossa ylläpidetään mm. opiskelijan henkilö- ja suoritustietoja. Primuksen internet-liittymän, Wilman, kautta voit tarkistaa henkilötietojasi, katsoa opintosuorituksiasi, tarkistaa työjärjestyksesi, tehdä valintoja opintoihisi liittyen, seurata ja selvittää poissaolojasi sekä olla yhteydessä opettajiisi ja koulun muuhun henkilökuntaan. Wilman käyttöön saat opastusta opintojen alussa.

Wilma on oppilaitoksen virallinen tiedotus- ja viestintäväline, joka toimii myös oppilaitoksen ulkopuolisessa verkossa. On tärkeää, että seuraat Wilmaa säännöllisesti.

Muista pitää yhteystietosi ajan tasalla. Wilma-tunnukset ovat henkilökohtaiset, niitä ei saa luovuttaa toisille! Jos kadotat tai unohdat tunnuksesi, ota yhteyttä EseduPISTEeseen.

Alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden huoltajat saavat ohjeet Wilma-tunnusten luomiseksi opintojen alkaessa. Opastamme Wilman käyttöä kotiväenilloissa. Yhteydenpito huoltajiin tapahtuu tarvelähtöisesti koko opiskelun ajan ensisijaisesti Wilman kautta. Alaikäisen opiskelijan huoltaja mm. selvittää Wilmassa nuoren poissaolot.

Office365

Opiskelijana käytössäsi on maksutta Office 365 -palvelu (O365), joka löytyy osoitteesta portal.office.com. Pilvessä sijaitseva palvelu mahdollistaa esimerkiksi tiedostojen muokkaamisen ja jakamisen joustavasti eri laitteilla ajasta ja paikasta riippumattomasti. O365-palvelun myötä sinulla on opiskelujen ajan käytössä oma sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@esedulainen.fi.

Saat myös maksutta opiskelujen ajaksi käyttöösi Office-työkalut kotikoneellesi ja muille omille laitteillesi. Esedun opiskelijana olet oikeutettu lataamaan Windows 10 Education edullisesti (10€). Linkki latauspaikkaan: https://esedu.onthehub.com. Rekisteröidy Esedun opiskelijan sähköpostilla käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset lataamaan käyttöjärjestelmän.

HUOM!
Microsoftin lisenssiehtojen vuoksi opiskelijan Office365:n käyttöoikeus päättyy heti samana päivänä, kun opiskelu Esedussa päättyy. Muistathan siis ottaa Office365-järjestelmästä kaikki tarvitsemasi tiedostot talteen ennen valmistumista/opiskeluiden päättymistä.

Moodle - verkko-oppimisympäristö

Opiskeluympäristönä toimii Moodle osoitteessa moodle.esedu.fi. Pääset kirjautumaan Moodleen O365-tunnuksilla. Opiskelussa hyödynnetään myös muita verkkoympäristöjä ja –työvälineitä.

Tukea ja ohjausta sähköisissä oppimisympäristöissä toimimiseen saat opettajilta sekä ePisteen it-tukihenkilöltä.

ePisteessä sinua palvelevat:

  • Otavankatu:
    Merja Partanen puh. 044 711 5353
  • Pieksämäellä:
    Mikko Toivola puh. 044 711 5909
Jaa sivu