NY 24 H -leirit

Yrittäjyyden taitoja ja inspiroivaa yhdessäoloa!

NY 24 H –leiri on todellinen tehopaketti yrittäjyydestä kiinnostuneelle opiskelijalle. Leiri on vuorokauden kestävä kokonaisuus, jonka aikana opiskelijat perustavat oman ideansa pohjalta kuvitteellisen yrityksen.

NY 24 H –leiri kehittää perinteisten yrittäjyysvalmiuksien lisäksi vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ongelmanratkaisukykyjä. Leirin jälkeen osallistujat ymmärtävät yrittäjyyden / yritystoiminnan kokonaisuuden ja huomaavat, että yrittäjämäistä toimintatapaa, taitoja ja ominaisuuksia tarvitaan kaikessa työssä ja työelämässä. Leiri vastaa noin 1 osp:n opintosuoritusta.

Uudistetut NY mini-campit pidetään 5.9.2018 SYKE2018 tapahtuman yhteydessä Saimaa Stadiumilla. Mini-campit on jaettu aamupäivän ja iltapäivän ryhmiin, ja iltapäivän ryhmä toteutetaan yhteistyössä Xamkin kanssa. Lisätietoja tulossa, ole kuulolla.

Meidän seuraava kaikkien alojen NY -leiri toteutetaan 14.11.2018 Saimaa Stadiumilla Mikkelissä. Leirille voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja leiristä www-sivujemme tapahtumissa.

Jaa sivu