Yrittäjyyttä tukevat tapahtumat

Yrittäjyyskasvatusforum

12.4.2018 klo 12-16 Savonlinna

Yrittäjyyskasvatusforumin juuret ovat jo vuodessa 2014, kun forum ensimmäisen kerran toteutettiin Mikkelissä. Sen jälkeen tapahtuma on aina vuosittain toteutettu eri paikkakunnilla, ja tänä vuonna on jälleen Savonlinnan vuoro. Viime vuoden forumissa tuotiin esille erinomaisia esimerkkejä alueen yrittäjyyskasvatustoiminnasta aina varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle.
Tänä vuonna Savonlinnassa teemana mm. yrittäjyysopintojen kehittäminen ja NY (vuosi yrittäjänä) – yritystoiminta. Lisäksi menossa mukana upea ja valovoimainen yrittäjä, Saimi Hoyer.

Syke 2018 (Yrittäjän Päivä)

5.9.2018, Saimaa Stadiumi Mikkeli

Yrittäjän Päivällä on pitkät perinteet Mikkelissä. Valtakunnallisesti Yrittäjien ahkeraa panosta elinkeinoelämän hyväksi on juhlittu jo yli 20 vuoden ajan. Yrittäjän Päivää vietetään 5.9.2018. Lisätietoja tulossa.

Nuorten foorumi

15.11.2018 Pieksämäki

Ensimmäisen kerran Nuorten foorumi pidettiin teemalla ”Luo oma polkusi” vuonna 2013 Mikkelissä. Viimeksi tapahtuma pidettiin jälleen Mikkelissä, Ohjaamo Olkkarissa, jossa oli tupa täynnä Esedun opiskelijoita. Tapahtuman päätähtenä olivat kauniit ja rohkeat, nuoret yrittäjät, Lotta Saahko, She lives her dreams -blogi ja Cristina Pyykkönen, Kätevä Koivu NY. Tänä vuonna Nuorten foorumi toteutetaan Pieksämäellä. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Päivä Johtajana -projekti (ent. 1000 nuorta johtajaa)

toteutetaan viikolla 44

Päivä Johtajana –projektissa opiskelijat pääsevät seuraamaan yrittäjän/ johtajan arkea yhden työpäivän ajaksi. Tarkoituksena on avata nuorille erilaista näkemystä työelämään. Viime vuonna projektiin osallistui Esedusta seitsemän aktiivista liiketalouden opiskelijaa. Projekti tuki mainiosti opiskelijoiden yritystoiminnan ja yrittäjyyden opintoja.
Toteutus saattaa olla mahdollista myös jo keväällä 2018, mutta lisätietoja tulossa myöhemmin.

 

Lisätietoa näistä ja muista Esedun tapahtumista löydät Tapahtumat-sivulta.

Jaa sivu