Hotelli Uusikuu

Hotelli Uusikuussa voit majoittua yleistä hotellien hintatasoa edullisemmin.

Hotelli Uusikuu

Tarjoamme Mikkelin keskustan tuntumassa laadukasta majoitusta edulliseen hintaan. Hyvän varustelun ja erinomaisen sijainnin ansiosta Hotelli Uusikuu on hyvä vaihtoehto niin opiskelijoille, lapsiperheille, seuroille ja ryhmille kuin kulttuuri- ja työmatkailijoille. Etelä-Savon ammattiopiston ylläpitämä Hotelli Uusikuu toimii myös oppimisympäristönä eri alojen opiskelijoille.

Hotelli Uusikuussa majoitut monipuolisten kulttuuri- ja vapaa-ajan mahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Hotellin ympäristössä kulttuurielämyksiä tarjoaa konsertti- ja kongressitalo Mikaeli, urheilu-, harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia puolestaan jäähalli, ravirata ja joukko ammatillisia oppilaitoksia. Luonnonkaunis Kalevankankaan urheilu- ja ulkoilualue luo lisäksi ihanteelliset puitteet ulkoilulle. Autoilijan on helppo tulla Hotelli Uusikuuhun ja piha-alueellamme on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa hotellivieraille.

Huoneen Hotelli Uusikuusta voit varata ja maksaa kätevästi suoraan Internetin varausjärjestelmässä. Varausvahvistuksessa saat huoneesi numeron ja henkilökohtaisen ovikoodin, jolla pääset hotellihuoneeseen.

Asiakaspalvelumme hotellirakennuksen katutasossa palvelee arkisin klo 9.30 – 16.00. Asiakaspalvelussamme hotellivaraukset hoituvat perinteiseen tapaan ystävällisen henkilökuntamme avustuksella.

Yhteystiedot

Hotelli Uusikuu
Raviradantie 13
50100 Mikkeli
e-mail: hotelliuusikuu@esedu.fi
puh. (015) 221 5420 (asiakaspalvelu ja puhelinvaraukset)
www.uusikuu.fi

 

Jaa sivu