Ravintola Innon ruokalista

Ravintola Innon ruokalista

Viikko 17, 23. – 27.4. salaattibuffee tai keitto 5.60, yht. 8,00, pääruoka lautasannoksena 10,60, sis. alkusalaatin tai –keiton, kahvin ja jälkiruuan, jälkiruoka 2,60

ma

Hirvenlihakeittoa (M,G)

Salaattibuffee

Vegebolognese ja kasvisohraa (M,Ve)

Currykanaa ja tummaa riisiä (M,G)

Puolukkavispiä (M,Ve)

 

ti

Kasvisborssia (M,G,Ve)

Salaattibuffee

Paistettua puna-ahventa, parsaa ja yrttistä muusia (L,G)

Chili con hirvi

ja lohkoperunoita (M,G)

Raparperi-mansikka kiisseliä (M,G,Ve)

ke

Yrttistä juuressosekeittoa (L,G)

Salaattibuffee

Uunilohta, tilliperunoita ja tartarkastiketta (M,G)

Burritot ja mustapapu-tomaattisalsaa (M)

Mudcake ja marjoja (L)

 

to

Kirkasta kalakeittoa(M,G)

Salaattibuffee

Halstrattuja silakkapihvejä, kermaviilikastike ja uusia perunoita (L,G)

Porsaanleike ja Choronkastiketta(L)

Tarte tatin (L)

 

pe

Sienikeittoa (L,G)

Salaattibuffee

Sitruunaista katkarapupastaa (M)

Lindsröminpihvi, pippuri-smetanakastiketta ja perunamuussia (L) 

Hedelmäsalaattia ja sabayonkastiketta (M,G)

Jaa sivu