Ravintola Innon ruokalista

Ravintola Innon ruokalista 20.-24.1.

Innon buffetlounas sisältää päivittäin vaihtuvat salaatit, lämpimän ruuan, leivät levitteineen, vedet, kahvi sekä perjantaisin keittopäivänä jälkiruuan.
Koko buffetlounaan hinta 8,50 (oma henkilöstö 7,80)

maanantai

Parsakaalikeittoa (L,G) 5,60
Salaattibuffee 5,60
yht. 7,00

Buffee:
Broileriwokkia ja nuudelia (M)
Marjoja ja karamellikastiketta (L) 2,60
8,50 (7,80)

tiistai

Juusto-kasviskeittoa (L,G) 5,60
Salaattibuffee 5,60
yht. 7,00

Buffee:
Paistettuja muikkuja ja perunamuussia (L)
Mustikkakiisseliä 2,60
8,50 (7,80)

keskiviikko

Pinaattikeittoa (L) 5,60
Salaattibuffee 5,60
yht. 7,00

Buffee:
Blinit (savukala-, poro-, sienitäytteellä) (L)
Hedelmäsalaattia (M,G) 2,60
8,50 (7,80)

torstai – Vegepäivä!

Bataattikeittoa (M,G) 5,60
Salaattibuffee 5,60
yht. 7,00

Buffee:
Kasvistortillat (M)
Mangosorbettia (M,G) 2,60
8,50 (7,80)

perjantai

Purjo-perunakeittoa (L,G) 5,60
Salaattibuffee 5,60
yht. 7,00

Buffee:
Lasagnea (L)
Suklaabrulee (L,G) 2,60
8,50 (7,80)

* * * * * * *

Pääruokiin sis. juomat, leivät ja kahvi

Jaa sivu