Tilaa todistusjäljennös

Tilaa todistusjäljennös

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi todistusjäljennöksien toimitusaika on noin 2 viikkoa. Todistusjäljennöksiä ei voi noutaa oppilaitoksesta vaan ne toimitetaan ainoastaan postiennakkokirjeinä. Todistusjäljennöksiä ei toimiteta ajalla: 29.6.-26.7.2020.

Oletko kadottanut todistuksesi? Ei hätää. Meiltä valmistuneena opiskelijana voit saada arkistostamme jäljennöksen todistuksestasi.

Todistusjäljennös löytyy, mikäli olet opiskellut alla olevissa oppilaitoksissa mainittuina ajanjaksoina:

  • Mikkelin ammattioppilaitos, vuodet 1952-2002
  • Mikkelin aikuiskoulutuskeskus MAKK (ml. Heinolan kurssiosasto vuosina 1976-1996), vuodet 1971-2007
  • Juvan ammattikoulu 1974-2002
  • Mikkelin ammattiopisto, Mikkeli ja Juva 2003-31.7.2007
  • Etelä-Savon ammattiopisto, Esedu, Mikkeli, 1.8.2007 alkaen
  • Etelä-Savon ammattiopisto, Esedu, Mikkeli ja Pieksämäki 1.8.2009 alkaen

Todistusjäljennös maksaa 20 euroa. Voit noutaa sen Otavankadun toimipisteestämme Mikkelistä tai tilata postiennakolla. Noutaessa maksun voi suorittaa vain pankkikortilla. Pyrimme toimittamaan todistusjäljennöksen noin viikon sisällä. Tietoturvasyistä emme toimita todistusjäljennöksiä sähköpostitse.

Mikäli olet opiskellut oppilaitoksessa ennen edellä mainittuja ajankohtia, selvitämme ja ilmoitamme sinulle, miten ja mistä saat todistuksesi jäljennöksen.

Tilaa todistusjäljennös täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot:

HUOM. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt sen, että kenttiin kirjatut tiedot tallentuvat verkkosivustomme Tilatut todistusjäljennökset -tietokantaan. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Halutessasi tiedot voidaan poistaa tietokannasta tilauksen jälkeen.

Jaa sivu