Biohakkerointi – Terveyden ja suorituskyvyn optimoinnin tiedettä ja taidetta

Biohakkerointi – Terveyden ja suorituskyvyn optimoinnin tiedettä ja taidetta

Tervetuloa Biohakkerointi – Terveyden ja suorituskyvyn optimoinnin tiedettä ja taidetta webinaariin ti 17.11.2020 klo 13-14.30. Asiantuntijana Teemu Arina, Biohacker Center BHC Oy.

Ilmoittaudu webinaariin pe 13.11.2020 mennessä osoitteessa: https://bit.ly/36PGIHT

Lähetämme osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ma 16.11.2020.

Webinaarin järjestää ReissuEllu – Hyvinvointia kehittävä liikkuva oppimisympäristö -hanke.

Lisätietoja: Teija Räihä, teija.raiha@esedu.fi tai puh. 044 7115826

 

Teemu Arina

Teemu Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Teemu Arina on pitänyt aiheista suosittuja esityksiä mm. USA:ssa, Japanissa, Saksassa, Venäjällä, Hollannissa ja Iso-Britanniassa. Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin ja UNESCO:n suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon aiheesta ”Humanity in Digitization”. Palkinnon aikaisempia vastaanottajia ovat mm. Wikipedian perustaja Jimmy Wales ja MIT:n professori Sugata Mitra. Lisäksi hän on toiminut liike-elämän ja EU-hankkeiden neuvonantajana sekä perustanut kaksi palkittua teknologia-alan startup-yritystä ja Biohacker Centerin, joka tutkii ihmisen suorituskykyä ja hyvinvointia teknologian avulla.

Teemu Arina on kirjoittanut yhdessä lääkäri Olli Sovijärven ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan kanssa Biohakkerin käsikirjan, jossa pureudutaan suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden optimointiin hyödyntämällä tiedettä, teknologiaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen ravitsemuksesta. Kirja on eniten koskaan ennakkoon myynyt ja sitä kautta odotetuin tietokirja Suomessa.

 

  • Ajankohta:
17.11. klo 13:00 - 17.11. klo 14:30
  • Paikka:
Webinaari
Jaa sivu