Fermentoinnin rooli ruokajärjestelmän tutkimuksessa – Webinaari

Fermentoinnin rooli ruokajärjestelmän tutkimuksessa – Webinaari

Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa 2021

Järjestämme kaksi mielenkiintoista kurssia fermentoinnista, saamme hieman kuvaa siitä, miten tuotteita on hyvä fermentoida ja mitä tunnettuja positiivisia terveysvaikutuksia tiedetään menetelmän myötä syntyvän ja miten niitä voidaan hyödyntää ruokateollisuudessa. Luennot ovat ilmaisia, EU-rahoitteinen Luonnoneväshanke tarjoaa ne hankkeen aikana.

Ti 7.9 klo 16:30-18:30  – Fermentoinnin rooli ruokajärjestelmän tutkimuksessa

Luennoitsija Minna Kahala, Luke

  • maitohappobakteerit starttereina,
  • palko- ja viljakasvipohjaiset fermentoidut tuotteet,
  • fermentoinnin vaikutukset tuotteen laatuun ja ravintoarvoon,
  • fermentointi kestävänä ruoan prosessoinnin muotona,
  • fermentointi ja suoliston terveyttä tukeva ruokavalio

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3gvF3fa

Lisätietoja

Heidi Fagerlund, puh. +358 40 4807 994
heidi.fagerlund@esedu.fi

  • Ajankohta:
7.9. klo 16:30 - 7.9. klo 18:30
  • Paikka:
Microsoft TEAMS
Jaa sivu