Kansainvälistyvä Etelä-Savo: Talent Hub South Savo

Kansainvälistyvä Etelä-Savo: Talent Hub South Savo

Paikka: Mikkelissä Karage, Maaherrankatu 12 (ent. Ylen toimitustilat, käynti sisäpihan kautta) ja Savonlinnassa Paviljonki, Rajalahdenkatu 4 sekä verkossa tiistaina 14.12.21 klo 13–16

Olet tervetullut kuulemaan, jakamaan ja luomaan uusia kokemuksia kansainvälistyvästä Etelä-Savosta. Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti Kokka kohti tulevaisuuden Etelä-Savoa –hankkeen ohjausryhmälle, sidosryhmille, kansainvälisille osaajille, yrittäjille, mutta laajemminkin kansainvälisen osaamisverkoston synnyttämisestä kiinnostuneille henkilöille.

Tilaisuus järjestetään hybridinä ns.hop-off –tyyliin eli voit tulla paikalle tai seurata lähetystä sinulle sopivaan aikaan. Osa ohjelmasta näytetään tallenteina ja osa esitetään livenä. Savonlinnaan järjestetään etätilaisuus. Ohjelmassa mm. yrittäjän kokemuksia kansainvälistyvästä työyhteisöstä, Pohjois-Savon Talent Hub –mallista, sidosryhmien edustajien esittäytymisiä, kansainvälisiä osaajia. Esitysten aikataulu tarkentuu lähempänä, mutta puheenvuorot ovat katsottavissa myös jälkikäteen.

Tulethan mukaan kansainvälisen verkoston rakentamiseen! Tapaamme vapaamuotoisesti glögilasi kädessä.

Ohjelma

Tilaisuus etenee vapaamuotoisesti ja lähetämme etukäteen taltioituja yrityshaastatteluja iltapäivän aikana eli tilaisuus kestää klo 16 asti. Myös ns. yllätyspuheenvuorot Savonlinnasta, Mikkelistä tai verkon kautta ovat mahdollisia ja jopa toivottuja!

klo 13 Tilaisuuden avaus Karoliina Helander, elinkeinoasiantuntija, Savonlinnan kaupunki (live/Sln) 
klo 13.10 Johdatus Talent Hub Etelä-Savo –verkostoon Irja Sokka, johtava asiantuntija, Etelä-Savon ELY-keskus (live/Mli) 
klo 13.20 Mindhive Oy Ville Venäläinen kertoo ohjelmistoyrityksensä kansainvälistymisestä (live/Mli)
klo 13.30 Terveiset North Savo Talent Hub -projektista/projektipäällikkö Jarkko Surakka (verkon kautta/Kuopio)

Etukäteen taltioidut haastattelut:

Toimitusjohtaja Sirkka Markkanen / Sirkan Leipomo Oy, Savonlinna
Toimitusjohtaja Tuomas Kalanen / Ket-Met Oy, Savonlinna

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Sen järjestää Kokka kohti tulevaisuuden Etelä-Savoa –hanke, jota rahoittaa Euroopan Sosiaalirahoitus Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta. Hankkeen kesto on 1.4.2021-31.5.2023. 

Kokka kohti tulevaisuuden Etelä-Savoa | Etelä-Savon ammattiopisto (esedu.fi) 

Lisätietoja

Mikkelissä projektipäällikkö Riitta Lappi, riitta.lappi@esedu.fi, puh. 040 844 8337 ja
Savonlinnassa hankevastaava Päivi Vestala, paivi.vestala@samiedu.fi, puh. 044 550 6349

  • Ajankohta:
14.12. klo 13:00 - 14.12. klo 16:00
  • Paikka:
Mikkelissä Karage (Maaherrankatu 12, ent. Ylen toimitustilat, käynti sisäpihan kautta) ja Savonlinnassa Paviljonki (Rajalahdenkatu 4) sekä verkossa.
Jaa sivu