Luonnon omat valmistusmenetelmät – Webinaari

Luonnon omat valmistusmenetelmät – Webinaari

Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa 2021

Järjestämme kaksi mielenkiintoista kurssia fermentoinnista, saamme hieman kuvaa siitä, miten tuotteita on hyvä fermentoida ja mitä tunnettuja positiivisia terveysvaikutuksia tiedetään menetelmän myötä syntyvän ja miten niitä voidaan hyödyntää ruokateollisuudessa. Luennot ovat ilmaisia, EU-rahoitteinen Luonnoneväshanke tarjoaa ne hankkeen aikana.

Ke 5.5.21 klo 16:30-18:30 – LUONNON OMAT VALMISTUSMENETELMÄT

Luennoitsija Henri Hekanaho, The Kefir Guy Company Ltd.

  • luonnon omat valmistusmenetelmät (fermentointi, idätys ja liotus)
  • luonnon omat ruoan valmistusmenetelmät ovat bio-aktivointia
  • mikroravinteet, makroravinteet ja mitä niille tapahtuu fermentoinnin yhteydessä
  • perinteisiä fermentointi-menetelmiä ja käyttötarkoituksia
  • kefiirin käyttö fermentoinnissa

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3gvF3fa

Lisätietoja

Heidi Fagerlund, puh. +358 40 4807 994
heidi.fagerlund@esedu.fi

  • Ajankohta:
5.5. klo 16:30 - 5.5. klo 18:30
  • Paikka:
Microsoft TEAMS
Jaa sivu