Opiskelijayhdistys Esedu ry:n syyskokous

Opiskelijayhdistys Esedu ry:n syyskokous

Tule mukaan vaikuttamaan

Opiskelijayhdistyksen hallitus etsii uusia jäseniä mukaan toimintaansa. Uusi hallitus valitaan syyskuussa. Nyt on Sinun vuorosi vaikuttaa!

Kaikki Esedun opiskelijat kuuluvat automaattisesti oppilaitoksen opiskelijayhdistyksen jäseniksi. Esedulla on oma opiskelijayhdistyksen hallitus, joka toimii opiskelijoiden vaikuttamiskanavana sekä vastaa osaltaan opiskelijoiden viihtyvyydestä.

Opiskelijayhdistyksen hallitus järjestää lukuvuoden aikana esimerkiksi erilaisia tapahtumia ja tempauksia opiskelijoille sekä ottaa kantaa opiskelijoita koskeviin asioihin ja tapaa Esedun johtoa. Opiskelijayhdistyksen hallitus toimii pääsääntöisesti Mikkelissä, mutta hallituksella on oma alajaostonsa myös Pieksämäellä.

Opiskelijayhdistyksen hallitus etsii nyt uusia jäseniä mukaan toimintaansa. Uusi hallitus valitaan joka syksy koulun alkaessa. Hallituksen jäsenet kaipaavat mukaan aktiivisia, innovatiivisia ja innostuneita nuoria sekä aikuisopiskelijoita. Jos siis tunnistat nämä piirteet itsessäsi, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Syyskokous järjestetään
ke 19.9. klo 9
Otavankadun toimipisteessä Mikkelissä (oppimiskeitaassa)

 

Lähde nyt mukaan vaikuttamaan! Ota yhteyttä tai tule suoraan paikalle syyskokoukseen 🙂

Lisätietoja:
markkinointisuunnittelija Marika Auvinen (puh. 044 711 5511, marika.auvinen@esedu.fi)

  • Ajankohta:
19.9. klo 09:00 - 19.9. klo 11:00
  • Paikka:
Otavankatu 4, Mikkeli
Jaa sivu