PeliNikkarit – Pelejä, joilla on merkitystä webinaari

PeliNikkarit – Pelejä, joilla on merkitystä webinaari

Tervetuloa PeliNikkarit – Pelejä, joilla on merkitystä webinaariin to 8.10.2020 klo 13-14. Asiantuntijoina Susanna Sillanpää ja Tiina Haapiainen, PeliNikkarit Oy.

Ilmoittautuminen ti 6.10.2020 mennessä osoitteessa: https://bit.ly/2F2gNBh

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki ke 7.10.2020.

Webinaarin järjestää ReissuEllu – Hyvinvointia kehittävä liikkuva oppimisympäristö -hanke.

Lisätietoja: Teija Räihä, teija.raiha@esedu.fi tai puh. 044 7115826

 

PeliNikkarit Oy

PeliNikkarit tuottaa pelejä, joilla on merkitystä.

Olemme kahden naisen yritys ja meillä molemmilla on pitkä työkokemus nuoriso- ja sosiaalialan työkentältä. Nyt tuotamme opetus- ja terapiapelejä hyvinvointi- ja sosiaalialalle.

Pelillisyys sopii kaikille ikäryhmille ja olemmekin luoneet MeikäMeikä-lautapelisarjan 6-vuotiaasta senioriin. Pelejä voidaan pelata erilaisissa ryhmäkokoontumisissa tai vaikka työntekijän ja asiakkaan tapaamisissa. Pelit tukevat vuorovaikutusta ja antavat jutun juurta, kun haluamme olla hyvässä yhteydessä toinen toisiimme.

Ryhmässä pelaaminen synnyttää hyvää dialogia ja peleissä korostuu myönteisyys ja positiivisuus Työntekijälle pelillisyys antaa uudenlaisen työtavan ja vaihtelua omaan työhön.

Pelien tarina

Varsinaisesti PeliNikkarit syntyi kesällä 2019 yhden pelin ympärille. MeikäMeikäNuori-peli oli kuitenkin syntynyt jo vuonna 2004, kun meille syntyi tarve silloisessa työssä löytää uudenlainen väline nuorten vuorovaikutuksen tukemiseen.

Kun MeikäMeikäNuori peli saatiin markkinoille, alkoi meille tulla samalla toiveita pelin tuottamisesta eri ikäkausille. Nopeassa tahdissa pelistä tehtiin omat versiot aikuisille, mineille ja junioreille. Samalla tehtiin nuori peli englanniksi sekä helpotetulla suomen kielellä.  Myös puolustusvoimat kiinnostui MeikäMeikä-pelistä ja heille tehtiin oma SA-int special edition. MeikäMeikäNuori peliä laajennettiin myös teemapakalla MeikäMeikäSeurustelee ja kohta tulee myös MeikäMeikäSekstailee. Uusimpana aluevaltauksena olemme julkaisseet MeikäMeikäSeniori-pelin, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu ikäihmisille. Tämäkin peli syntyi käyttäjien toiveesta. MeikäMeikä peliperheeseen on seuraavaksi tulossa MeikäMeikäPerhepeli.

MeikäMeikä-peliperheen lisäksi meillä on Dobre-pala palalta kohti työhyvinvointia sekä Parisuhteen Suunta-peli.

Lue lisää www.pelinikkarit.fi

Susanna Sillanpää, sosionomi YAMK, työnohjaaja, pelinkehittäjä

Tiina Haapiainen, nuorisotyönohjaaja, pelinkehittäjä

 

  • Ajankohta:
8.10. klo 13:00 - 8.10. klo 14:00
  • Paikka:
Webinaari. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ke 7.10.2020.
Jaa sivu