Purkamisesta kiertotalouteen II-työpaja: Suunnittelu ja hankinnat

Purkamisesta kiertotalouteen II-työpaja: Suunnittelu ja hankinnat

Rakennusten purkamiseen liittyvässä kiertotaloudessa on paljon mahdollisuuksia kehittää nykyistä ja uutta liiketoimintaa ja samaan aikaan vähentää kasvihuonepäästöjä ja luonnonvarojen käyttöä. Purkamiseen kohdistuu paljon muutospaineita tiukentuneiden kiertotaloustavoitteiden ja lainsäädännön takia.

Purkamisen ja rakentamisen yhdistäminen vie kiertotaloutta uudelle tasolle, ja purettavat rakennukset tulisi nähdä myös materiaalivarastona, ei vain purkujätteenä.

Kiertotalouden tavoitteiden toteutuminen vaatii myös rakennussuunnittelun ja hankintojen yhteensovittamista purkamisen ja rakentamisen prosesseihin.

Tule mukaan Teamsissä pidettävään sidosryhmätyöpajaan 31.8. kuulemaan ja kehittämään ajatuksia rakentamisen ja purkamisen kiertotalouteen liittyvistä liiketoimintamahdollisuuksista ja niihin liittyvien esteiden ratkaisuista. Työpajassa kuullaan esimerkkejä toteutuneista projekteista mm. ideoita betonielementtien uudelleenkäytölle.

Tilaisuus on tarkoitettu purkuhankkeisiin ryhtyville, rakennus-, purku-, suunnittelu- ja konsultointiyrityksille, valvojille, kierrätyssektorin toimijoille, oppilaitoksille, opiskelijoille ja viranomaisille.

Huom! Kun ilmoittaudut tilaisuuteen, ilmoita samalla tekstikentässä, mihin ryhmään haluat osallistua ensisijaisesti. Ylibuukkausten varalta pyydämme ilmoittamaan myös vaihtoehtoisen työryhmän, mikäli ensisijainen ryhmä on jo täynnä.

Ilmoittautumiseen pääset tästä linkistä. Ilmoittautuminen 24.8. mennessä.

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä
CityLoops-, UTK- ja Rapurc-hankkeet.

Lisätietoja

  • Ajankohta:
31.8. klo 08:30 - 31.8. klo 12:00
  • Paikka:
Teams-kokous
Jaa sivu