Purkamisesta kiertotalouteen-työpaja: Suunnittelu ja hankinnat

Purkamisesta kiertotalouteen-työpaja: Suunnittelu ja hankinnat

Rakennusten purkaminen on kasvava markkina ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia kehittää uutta liiketoimintaa ja samaan aikaan vähentää kasvihuonepäästöjä ja luonnonvarojen käyttöä. Purkamiseen kohdistuu paljon muutospaineita tiukentuneiden kiertotaloustavoitteiden ja lainsäädännön takia. Purkamisen ja rakentamisen yhdistäminen vie kiertotaloutta uudelle tasolle, ja purettavat rakennukset tulisi nähdä myös materiaalivarastona, ei vain purkujätteenä.

Kiertotalouden tavoitteiden toteutuminen vaatii myös rakennussuunnittelun ja hankintojen yhteensovittamista purkamisen ja rakentamisen prosesseihin.

Osallistu työpajaan ja tule mukaan kehittämään ajatuksia rakentamisen ja purkamisen kiertotalouteen liittyvistä liiketoimintamahdollisuuksista
ja niihin liittyvien esteiden ratkaisuista. Työpajassa kuullaan esimerkkejä toteutuneista projekteista mm. ideoita betonielementtien uudelleenkäytölle.

Tilaisuus on tarkoitettu purkuhankkeisiin ryhtyville, rakennus-, purku-, suunnittelu- ja konsultointiyrityksille, valvojille, kierrätyssektorin
toimijoille, paikallisille oppilaitoksille ja opiskelijoille, sekä viranomaisille.

Ilmoittautuminen 19.5. mennessä tästä linkistä.

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä CityLoops-, UTK- ja Rapurc-hankkeet.

 

  • Ajankohta:
21.5. klo 08:30 - 21.5. klo 12:00
  • Paikka:
Webinaari
Jaa sivu