RekryON 2021

RekryON 2021

RekryON 2021 tulee tammikuussa

RekryON 2021 järjestetään tammikuun 28. päivä 2021 klo 12-16. Tapahtumasta lähetetään livestream, jossa osa työnantajista on mukana esittelemässä työpaikkojaan sekä itseään työnantajana. Kaikkien mukana olevien yritysten työpaikat esitellään www.rekryon.fi -sivustolla.

Perinteinen tapahtuma

Tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 2012 alkaen. RekryON -tapahtuma saattaa vuosittain yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat sekä opiskelijat. Työnantajat esittelevät toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan. Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton.

RekryON 2021 tapahtuman pääjärjestäjä on Mikkelin kaupungin Työllisyyspalvelut. Vuonna 2021 tapahtumaa ovat toteuttamassa myös Miksei Mikkeli, Etelä-Savon TE-palvelut, Mikkelin seudun muuttaja -hanke, Ohjaamo Olkkari, Etelä-Savon Yrittäjät, Mikkelin Yrittäjät ja Etelä-Savon kauppakamari. Tapahtuman tuottajana toimii SaaraLiu. Striimauksen toteuttaa Darcmedia.

Toteutus uudella tavalla

Viime vuonna tapahtuma keräsi Mikkelin kaupunginkirjaston Mikkeli -saliin neljän tunnin aikana reilut 2000 kävijää. Tänä vuonna ei pystytä vastaavaa massatapahtumaa rajoitukset huomioiden järjestämään, joten tapahtumaa on lähdetty toteuttamaan uudella tavalla.

Tapahtumaa suunniteltiin alun perin pidettävän hybridimallilla, mutta vallitsevan koronavirustilanteen ja perjantaina 8.1. Mikkelin kaupungin tekemien linjausten mukaisesti tapahtuma pidetään verkossa. Pääpaino tapahtumassa on kesä- ja kausipaikoissa.

Verkkototeutus mahdollistaa mukanaolon myös yrityksille, jotka eivät aiempina vuosina ole välttämättä voineet irrottautua mukaan paikan päälle Mikkeliin. Tänä vuonna on mm. Puumalasta useampi yritys edustettuna. Tapahtumasta lähetetään torstaina 28.1. klo 12-16 livestream. Striimissä osa työnantajista esittelee avoimia paikkojaan ja millaisia työntekijöitä haetaan. Lähetyksessä on myös Etelä-Savon Te-palveluiden info-osuus työnhakuun liittyen. Striimin juontajana toimii Mikkeli-myyjä Olli Marjalaakso.

Keskiviikkona 20.1. julkaistaan rekryon.fi -sivustolla avoimet työpaikat osio, jolloin avoimiin paikkoihin pääsee tutustumaan. Kaikilta työnantajilta on pyydetty tiedot, milloin ja miten heiltä voi kysyä lisätietoja avoimista paikoista.

Lisätietoja

Saara Liukkonen
RekryON 2021 –tuottaja
puh. 040 5020 583
saaraliu@saaraliu.fi

RekryON-sivusto
RekrON Facebookissa
RekryON Instagramissa

 

  • Ajankohta:
28.1. klo 12:00 - 28.1. klo 16:00
  • Paikka:
www.rekryon.fi
Jaa sivu