RekryOn Mikkeli

RekryOn Mikkeli

Esedu järjestää 7.-8.2.2018 Otavankadulla RekryON-tapahtuman, jossa juuri sinä pääset tutustumaan Mikkelin seudun työnantajiin ja työpaikkoihin. Älä missaa näitä päiviä, lue tarkemmin mitä kaikkea onkaan tarjolla! www.rekryon.fi

Häämöttääkö valmistuminen, oletko vailla työpaikkaa? Kiinnostaako uusi työ?
Kesätyöt ja lisätienestit odottavat nyt poimijaansa!

Työnantajat ja työnhakijat kohtaavat

Keskiviikkona 7.2. klo 13-17

Mukana on monien eri alojen työnantajia ja henkilöstövuokrausta tekeviä yrityksiä. Tarjolla on avoinna olevia työpaikkoja, kontakteja oman alan työpaikkoihin, tilaisuus jututtaa sinua kiinnostavia työnantajia ja kysyä työllistymismahdollisuuksista. Tule tekemään vaikutus tulevaan työnantajaasi! Katso keskiviikkona paikalla olevat työnantajat tapahtuman sivuilta.

Torstaina 8.2. klo 13-17

Keskitytään kesätöihin. Mukana on runsaasti kesätöitä tarjoavia työnantajia alueeltamme. Jos kesätyön haku on vielä vaiheessa, mars tänne! Katso tähän mennessä torstaiksi ilmoittautuneet tapahtuman sivuilta.

Oheisohjelmista lisäbuustia työnhakuun

Linkit vievät RekryOn-tapahtuman sivuille.

Jobittila (Keidas)
Jobittilassa laitetaan ansioluettelo ja työhakemus priimakuntoon asiantuntijoiden kanssa.

Luo itsellesi oma duuni! (Nonstop-työpaja) (yläaula)
Luo itsellesi oma duuni! -työpajassa opit oivaltamaan erilaisia yritysmahdollisuuksia sekä ideoimaan konkreettisia yritysideoita.

Jobs without borders – European online job day (luokka 201)
Löydä työmahdollisuuksia myös muualta Suomesta tai Euroopasta. Jobs Without Borders -tapahtumassa voit seurata livenä, kun työnantajat esittäytyvät.

Sparraamo (auditorio)
Sparraamossa kuulet työnantajien ja rekrytoinnin ammattilaisen neuvot siitä, kuinka onnistut parhaiten työnhaussa.  Huom! torstaina ja perjantaina on eri ohjelma.

Lisätietoja:
Minna Hallikainen
puh. 044 711 5640

  • Ajankohta:
7.2. klo 13:00 - 8.2. klo 17:00
  • Paikka:
Otavankatu 4, Mikkeli
Jaa sivu