Taitaja9 -paikalliskilpailu

Taitaja9 -paikalliskilpailu

Taitaja9 on kilpailu, jossa yläkoululaiset ottavat mittaa toisistaan kolmen hengen joukkueissa hauskojen tehtävien parissa. Taitaja9 -kilpailut on tarkoitettu peruskoulun 7.-9. -luokkalaisille. Tällä kertaa kilpailu järjestetään virtuaalisesti Seppo-pelialustaa käyttäen. Taitaja9-aluekilpailuita ei tänä syksynä järjestetä, vaan paikalliskilpailuista etenee alueen kolme parasta joukkuetta suoraan finaaliin. Finaali järjestetään Oulussa Taitaja2020 -tapahtuman yhteydessä toukokuussa 2021.

Mikkelissä virtuaalinen Taitaja9 -paikalliskilpailu käydään tiistaina 8.12. Kilpailu avataan klo 9 Teamsissä, mutta peliaikaa joukkueilla on klo 15:n saakka. Peliin osallistuminen onnistuu kätevästi esimerkiksi oppitunnin aikana omalla koululla. Peliaikaa kilpailupäivänä on klo 9.30-15, kilpailun suorittamiseen joukkueelta menee noin 45 min.

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun

Peliin on ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy 20.11. Joukkueiden ilmoittautuminen tapahtuu Forms-lomakkeella.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koulun yhteyshenkilö saa sähköpostilla tunnukset peliin sekä tarkemmat ohjeet kilpailuun. Tunnuksilla jokainen joukkue kirjautuu sisään pelipäivänä.

Joukkueiden tunnistamistietojen takia on tärkeää, että joukkueelle on nimetty kapteeni ja kapteenin sähköposti ilmoitettu jo ilmoittautumisvaiheessa.

Joukkueen tulee olla saman koulun 7.-9.-luokkalaisista koostuva kolmihenkinen joukkue. Joukkueiden lukumäärää ei ole tänä syksynä rajoitettu, vaan kustakin koulusta voi ilmoittautua mukaan kaikki halukkaat joukkueet.

Ennakkoinfot Teamsissä koulun yhteyshenkilöille

Pelin pelaamiseen liittyen järjestetään koulujen yhteyshenkilöille ennakkoinfot ja opastukset Teamsissä. Vaihtoehtoajat infoon osallistumiselle ovat:

  • 1.12. klo 14-15
  • 3.12. klo 8-9

Infoihin ennakkoilmoittaudutaan kilpailuilmoittautumisen yhteydessä.

Jos sinulla herää kysymyksiä kilpailuun tai järjestelyihin liittyen, voit olla yhteydessä joko Marikaan tai Sallaan (yhteystiedot alla).

 

Lisätietoja

Marika Auvinen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
puh. 044 711 5511 / marika.auvinen@esedu.fi

Salla Avelin
markkinointikoordinaattori
puh. 040 186 5027 / salla.avelin@esedu.fi

  • Ajankohta:
8.12. klo 09:00 - 8.12. klo 15:00
  • Paikka:
Seppo-pelialusta
Jaa sivu