Työtreffit Mikkelissä

Työtreffit Mikkelissä

Työnantajat ja -hakijat kohtaavat Työtreffeillä Mikkelissä ystävänpäivänä

Mikkelissä järjestetään työnantajien ja -hakijoiden Työtreffit Ystävänpäivänä 14.2.2020 kahvila Nandassa klo 14 -16 (Savilahdenkatu 12, Mikkeli). Tapahtumaan on vapaa pääsy. Toivotamme myös alueen tiedotusvälineet tervetulleiksi tilaisuuteen.

Tapahtuman järjestää Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima Tuumasta töihin – sujuvat koulutuspolut toisella asteella -hanke.

”Vuorovaikutteisessa tapahtumassa eri kulttuurit kohtaavat, alueen työnantajat esittelevät toimintaansa ja rekrytointitarpeitaan, ja ammatillisen koulutuksen opiskelijat kertovat koulutus- ja työllistymispoluistaan. Tarjolla on myös tietoiskuja työllistämisestä ja työllistymisestä”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Inga Angersaari Diakista.

Konkreettista tukea työllistymiseen
Kaksivuotisen hankkeen tavoitteena on sujuvoittaa opiskelijan etenemistä toisen asteen ammatilliseen koulutukseen sekä kehittää työllistymistä tukevia malleja ja polkuja. Hankkeessa on tähän mennessä esimerkiksi tuettu opiskelijoita koulutussopimuspaikkojen löytämisessä ja toteutettu yksilöllistä urasuunnittelua.
”Tällä tilaisuudella haluamme edistää alueen työnantajien ja -hakijoiden kohtaamista”, Angersaari sanoo.

Tuumasta töihin – sujuvat koulutuspolut toisella asteella -hankkeen kohderyhmää ovat pääasiassa 25–55-vuotiaat, joilta puuttuu ammatillinen koulutus tai jotka ovat työttömiä tai työttömyysuhan alaisia. Hanke on suunnattu romani- ja pääväestölle sekä maahanmuuttajataustaisille henkilöille.

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoiman hankkeen osatoteuttajia ovat Esedu, Sakky ja SAMIedu. Hanke toimii Kuopiossa, Mikkelissä ja Savonlinnassa ja se saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta.

Lisätietoja
projektipäällikkö Inga Angersaari, puh. 050 472 7073, inga.angersaari@diak.fi
https://tuumastatoihin.diak.fi

  • Ajankohta:
14.2. klo 14:00 - 14.2. klo 16:00
  • Paikka:
Jaa sivu