Tekniikan alan ammattilaiseksi

Nyt voit opiskella Pieksämäellä monipuolisesti eri tekniikan alojen opintoja: sähkö-, auto-, rakennus- sekä kone- ja metallialaa.
Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana pääset tutustumaan useampaan alaan.

Haku opintoihin

  • Hae kevään yhteishaussa
  • Haku tapahtuu opintopolku.fi-sivustolla
  • Valitse hakukohteeksi joku neljästä tekniikan alan perustutkinnosta

Huom! Myös jatkuvan haun kautta sinulla on halutessasi mahdollisuus tutustua useampaan tekniikan alaan ennen alan lopullista valintaa. Työelämä arvostaa monipuolista osaamista, joten eri aloilta kertyvä osaaminen parantaa myös työllistymistäsi.

Ensimmäisenä vuonna tutustut kaikkiin neljään tekniikan alaan. Kun olet suorittanut alojen tutustumisjaksot, saat tehtäväksesi tuotteen suunnittelu- ja valmistusprojektin. Opinnot sisältävät pienimuotoisia ohjattuja projektitöitä ja työelämään tutustumista yritysvierailujen ja työssäoppimisen kautta.Viimeistään ensimmäisen opiskeluvuoden lopulla teet lopullisen valinnan omasta alastasi. Toisen ja kolmannen opiskeluvuoden aikana opiskelet valitsemasi ammattialan opintoja.

Koulutus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Tekniikan alojen koulutus sisältää käytäntöä ja teoriaa sopivassa suhteessa. Tekninen osaamisesi karttuu ensisijaisesti tekemisen kautta.

Valmistut sähköasentajaksi, ajoneuvoasentajaksi, asentajaksi tai talonrakentajaksi. Voit myös valita oman polun ja opiskella vaikka oppisopimuksella jonkin muun tekniikan alan tutkinnon.

Sinusta tulee todellinen tekniikan alan ammattilainen ja asiantuntija.

Hae meille

Hakukohteet:
Etelä-Savon ammattiopisto
Pieksämäki

  • Autoalan perustutkinto
  • Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto
  • Rakennusalan perustutkinto
  • Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto

Lisätietoja:
opinto-ohjaaja Tuula Lindholm
puh. 040 305 6669
tuula.Lindholm@esedu.fi

Lisätietoa yhteishausta 2019

Jaa sivu