Logistiikan perustutkinto

autonkuljettaja, linja-autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja,

Aloitus Mikkelissä

Yhteishaussa valitut:
Torstaina 1.8.2019 klo 10.

Jatkuvassa haussa valitut:
Maanantaina 2.9.2019 klo 9.

 

Paikka

Etelä-Savon ammattiopisto
Kinnarinkatu 3, Mikkeli

Terveydentilavaatimukset

Logistiikan perustutkinnossa on tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset. Koulutukseen valitulle on lähetetty valintakirjeen / koulutuskutsun mukana Terveydentilakysely ja tiedote SORA-säädöksistä -lomake, jossa voit itse kertoa mahdollisista terveyteesi liittyvistä tekijöistä. Opiskelupaikka on ehdollinen ennen terveydentilakyselyn palauttamista oppilaitokseen, ja kunnes mahdolliset terveydelliseen soveltuvuuteen liittyvät lisäselvitykset on tehty.

Opiskelutarvikkeet

Hankittavaksesi jäävät opiskelussasi tarvitsemasi yleiset opiskelutarvikkeet: muistiinpanovälineet, kuten kynä, kumi luentopaperit tai vihot sekä taskulaskin.

Hankittavat oppikirjat

Ensimmäisenä vuonna hankittaviin oppikirjoihisi kuuluu Ammattipätevyyskirja, jonka hinta on noin 65 €. Oppikirjahankinnan huolehtivat vastuuohjaajat keskitetysti. Myöhemmin hankittavista oppikirjoista opettajat tiedottavat opintojen edetessä.

Suojaimet, työvaatteet ja -kengät 

Oppilaitos hankkii tarvitsemasi henkilökohtaiset suojaimet, kuten kuulo- ja silmäsuojaimet sekä työhaalarit, turvakengät ja kuljettajan työasun. Ne sovitetaan ensimmäisten viikkojen aikana opintojen alettua. Työhaalareita huollamme ja pesetämme. Edellä mainitut suojaimet ja niiden käyttö sekä huolto ovat maksuttomia opiskelijalle kuitenkin niin, että turvakenkien ja kuljettajan työasun katsotaan kestävän koko opiskelun ajan. Työskenneltäessä oppilaitoksen työtehtävissä ja huoltohallissa, työasuja ja suojavarusteita käytetään tehtävän vaatimalla tavalla.

Pukukaappi

Työvaatteitasi varten saat pukukaapin, jonka lukitsemista varten sinun on itse hankittava riippulukko.

Pätevyyskortit ja niiden viranomaismaksut

Ensimmäisen lukuvuoden aikana suoritat mm. Ensiapu 1 -kortin. Maksat itse korttien viranomaismaksut, jotka ovat 6-12 €.

 

Lisätietoja

HakuPISTE

Mikkeli: Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki: Kuusitie 41
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

hakupiste@esedu.fi

Jaa sivu