Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen perustutkinto

henkilökohtainen avustaja, toimitilahuoltaja, kodinhuoltaja

Aloitus Mikkelissä

Maanantaina 2.8.2021 klo 9, kokoontuminen oppilaitoksen aulassa.

Paikka

Etelä-Savon ammattiopisto
Otavankatu 4, Mikkeli

Opiskelutarvikkeet

Hankittavaksesi jäävät opiskelussasi tarvitsemasi yleiset opiskelutarvikkeet: muistiinpanovälineet, kuten kynä, kumi luentopaperit tai vihot.

Hankittavat oppikirjat

Opiskelumateriaali on pääosin sähköistä. Oppimistehtäviä voit tehdä oppilaitoksen itsenäisissä opiskelutiloissa.  Suositellaan hankittavaksi  siivousalan kirja, jonka tiedot opettaja antaa opintojen alussa. Kirjan hinta on noin 50 €.

Työvaatteet ja -kengät

Asiallinen työvaatetus ja työkengät on välttämätön opiskeluun liittyvä asia. Suositeltavat työvaatteet ovat kaksi T-paitaa ja työhousut. Työasuun kuuluvat myös työkengät, n. 70 €, joita on saatavana Mikkelissä mm. Image Wear -liikkeestä.  Oppilaitoksessa on opiskelun alkupäivinä useiden valmistajien työkenkäesittelyjä, jolloin voit kokeilla ja hankkia sinulle sopivat kengät. Lopulliset tilaukset ja hankinnat tehdään opintojesi alkaessa elokuussa.

Voit käydä jo ennakkoon tutustumassa työvaatteisiin ja työkenkiin mm. täällä:

IMAGE WEAR TYÖASUPALVELU
Maaherrankatu 23 A, Mikkeli, puh. 020 798 0700. Myymälä on avoinna ma-pe 9-17

Pukukaappi

Työvaatteitasi varten saat käyttöösi pukukaapin. Pukukaapin avaimen panttimaksu on 10 €, joka maksetaan opettajalle. Saat panttimaksun takaisin, kun palautat avaimen. Jos avain katoaa, niin et saa takaisin panttimaksua.

Pätevyyskortit ja niiden viranomaismaksut

Suoritat opintojesi aikana hygieniapassin ja työturvallisuuskortin.  Korttikoulutukset ovat sinulle maksuttomia, maksat itse korttien viranomaismaksut.

Lisätietoja

HakuPISTE

Mikkeli: Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki: Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

hakupiste@esedu.fi

Jaa sivu