Kauneudenhoito

Kauneudenhoitoalan ammattilaisia

Parturi-kampaajaopiskelijoiden oppimisympäristöt sijaitsevat Mikkelin Otavankadulla ja Pieksämäen Kuusitiellä. Mikkelissä toimii Parturi-kampaamo Oppi ja Pieksämäellä kosmetologiopiskelijoiden kanssa yhteinen Kaunola.

Sekä Parturi-kampaamo Oppi että Kaunola toimivat opiskelijoille yritysmäisinä oppimisympäristöinä. Hiusalan parturi-kampaajaopiskelijat ja kosmetologiopiskelijat työskentelevät aina opettajan ohjauksessa. Ohjaustarve kuitenkin vähenee, mitä pidemmällä opinnoissaan opiskelija on. Opiskelijat tekevät omien taitojensa mukaisia ja oppimista edistäviä töitä. Loppuvaiheen opinnoissa opiskelijat voivat työskennellä itsenäisesti ammatin luonteen mukaisesti. Tuolloin toiminta Opissa ja Kaunolassa on täsmälleen samanlaista kuin normaalissa parturi-kampaamossa ja kauneushoitolassa.

Asiakastyöt tehdään aina asiakaslähtöisesti ja palvelut kattavat kaikki hius -ja kauneudenhoitoalan perustyöt. Opintojen eri vaiheissa opiskelijat tekevät myös erikoisempia töitä ja projekteja. Opiskelijat vastaavat itse ajanvarauksista sekä kassa- ja myyntipalveluista.

Parturi-kampaamoissa sekä kauneushoitolassa käytetään useamman maahantuojan tuotteita, jotta opiskelijalle tulee monipuolinen käsitys alan erilaisista tuotemahdollisuuksista. Lisäksi myynnissä on kuluttajalle eri merkkien alla olevia hiusten ja hiuspohjan sekä ihonhoidon kotihoitotuotteita.

Parturi-kampaamo Opin kahdesta työtilasta löytyy yhteensä 40 työpistettä ja 11 pesupaikkaa.

Kaunolassa parturi-kampaamosta löytyy 16 ja kauneushoitolasta 10 asiakaspaikkaa. Kassajärjestelmä ja varastokirjanpito ovat sähköisessä muodossa.

Oppimisympäristöissä ei ole asiakaspalvelua päivittäin, sillä tilat toimivat myös opetustiloina. Parturi-kampaamo Opin tiloja käyttävät myös monet hiusalan maahantuojat kouluttaessaan Mikkelin ja lähialueiden parturi-kampaajia, opiskelijoitamme sekä hiusalan opettajia hiusmuodin ja uusien tuotteiden saloihin.

Palveluiden ajanvaraus

  • Parturi-kampaamo Oppi, Mikkeli puh. 044 711 5225
  • Kaunola Pieksämäki kosmetologit puh. 040 305 6655 parturi-kampaajat puh. 040 305 6650

Lisätietoja:
Mikkeli: Maikki-Noora Karvinen puh. 044 711 5740, maikki-noora.karvinen@esedu.fi
Pieksämäki, hiusala: Elina Pitkänen puh. 040 305 6659, elina.pitkanen@esedu.fi
Pieksämäki, kauneudenhoitoala: Piia Kotiluoto puh. 040 3056656, piia.kotiluoto@esedu.fi

Jaa sivu