Eturivin taitajaksi? Hae opiskelemaan Esedulle!

Tervetuloa tutustumaan Eseduun ja amikseen!

Täällä pääset tutustumaan Eseduun ja eri ammatteihin.

Kevään 2021 ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen valtakunnallinen yhteishaku järjestetään 23.2.-7.4.2021. Yhteishaku tapahtuu osoitteessa Opintopolku.fi.
HUOM! Yhteishaun hakuaikaa jatkettu koronavirustilanteen vuoksi 7.4. saakka. Lue lisää: esedu.fi > Uutiset

Jatkuvan haun tutkintoihin hakeutuminen ympäri vuoden. Tutkintokohtaiset aloituspäivämäärät löydät koulutuskohtaisilta sivuilta.

Ammatillinen koulutus tarjoaa monenlaisia väyliä!

Opiskelijatarinoita

Kahden tutkinnon opinnot

Peruskoulun jälkeen Olli Huusko lähti suorittamaan kahden tutkinnon opintoja, opiskellen sekä ylioppilaaksi että ammattiin. Olli opiskelee Esedulla metsäalalla metsäkoneenkuljettajaksi ja samanaikaisesti hän suorittaa lukio-opintoja.

Kun ylioppilastutkinnon lisäksi suoritettuna on ammatillinen perustutkinto, pääomana valmistumisen jälkeen on myös käytännön kokemusta alalle, johon valmistuu.

Lue Ollin tarina

Urheiluakatemia

Yksi urheiluakatemiaan kuuluvista Esedun opiskelijoista on sosiaali-ja terveysalan opiskelija, 16-vuotias Jaro Timonen. Jääkiekkoa Timonen on pelannut jo esikouluikäisestä saakka ja tällä hetkellä hän pelaa U18-joukkueessa SM-tasolla. Urheiluakatemiassa Timonen puolestaan on harjoitellut jo 7. luokalta saakka.

Lajina jääkiekko tarvitsee tavoitteellisesti harrastamiseen lisää harjoittelua ja urheiluakatemialaisena urheilijalle on mahdollisuus lisäharjoituksiin kahtena aamuna viikossa.

Lue Jaron tarina

Esedulla sinua tuetaan opintojesi aikana

 

 

Jaa sivu