Arvioinnin perehdytys kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan työelämän edustajille

Arvioinnin perehdytys kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan työelämän edustajille

Arvioijakoulutukset kevät 2019

 

Arvioinnin perehdytys on suunnattu kasvatus-, Sosiaali- ja terveysalan työelämän edustajille, jotka työpaikoilla ohjaavat ja arvioivat Sosiaali- ja terveysalan (lähihoitaja) opiskelijoita.

Työelämän edustajina, työnantajina ja työntekijöinä, olette eriarvioisen tärkeä osa ammatillisen koulutuksen toteuttamisen kokonaisuutta. Edustatte sitä ammattiosaamista, johon tutkintoa suorittavat pyrkivät. Tutkintojen järjestäjänä haluamme osaltamme huolehtia siitä, että ammatillisen osaamisen arvioijina teillä on ajantasaiset tiedot ja taidot tärkeissä ohjaus- ja arviointitehtävissä.

Kevään koulutukset ovat tarkoitettu näyttöjen arviointiin.

Ammatillisen koulutuksen järjestelmä yhtenäistyi 1.1.2018 alkaen. Vuoden alusta lähtien ammatillisen perustutkinnon voi suorittaa vain yhdellä tavalla ja sitä säätää Laki ammatillisesta koulutuksesta (531/2017).

Uudet tutkinnonperusteet astuvat voimaan 1.8.2018. Tämän johdosta tutkinnon osat ja kokonaisuudet ovat muuttuneet. Ennen 1.1.2018 opintonsa aloittaneet suorittavat kuitenkin opintonsa loppuun vanhoilla tutkinnon perusteilla, joten kaksi seuraavaa lukukautta on siirtymäaikaa.

Järjestämme ohjaus- ja arviointikoulutusta Etelä-Savon ammattiopiston hyvinvointi- ja palvelualalla Mikkelissä, Otavankatu 4.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan viikkoa ennen tapahtumaa.

Työelämälle järjestetään arvioinnin perehdytystä keväällä seuraavasti:
25.4.2019 klo 13.00 – 15.00, opettajana Paula Karppinen. Ilmoittaudu koulutukseen

Koulutus on maksuton.

Hakuaika päättyy viikkoa ennen koulutuksen alkua. Koulutuksiin hakeudutaan Esedun Wilmajärjestelmän kautta. Löydät ilmoittautumislinkit koulutusajankohtatietojen yhteydestä. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, niin voit ilmoittautua myös sähköpostilla: sari.korkka@esedu.fi.

Arvioijakoulutusten sisällöstä ja hakeutumisesta lisätietoja antavat:

Opettaja Paula Karppinen
puh. 044 711 5738, paula.karppinen@esedu.fi tai
Opettaja Leena Nurminen
puh. 050 389 0654, leena.nurminen@esedu.fi

Jaa sivu